image
Hitachi Performance 42
Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.
A++

Hitachi Performance 42

Energiklass A++ 
SCOP 4,6
Värmer 10-150m² 
Köldmedium R32
Automatisk återstart

Kontakta oss gärna på 0171-66 30 20 för mer information!

Tillgänglighet: I lager
Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.
A++
Produktblad

Har du frågor?

Ring oss: 0171-66 30 20
Mejla oss: order@e-klok.se
Mer info: Vanliga frågor

Hitachi Premium 42

Hitachi Premium 42. Energibesparing i världsklass! Denna serie är fullmatad med innovationer och egenskaper. Den ger komfort och besparing på högsta nivå. Med en energiklass på A+++ har den en extremt låg energiförbrukning. Modellen är dessutom utrustad med marknadens mest avancerade luftreningssystem med en invändig beklädnad av rostfritt stål som ser till att enbart ren och behaglig luft lämnar inomhusdelen. För dig med det högsta kraven när det gäller prestanda, energibesparing och behaglig inomhusmiljö. För hus upp till 165 m².

  • Energiklass A+++
  • Komfort och besparing på högsta nivå
  • Fjärrkontrollen har en inbyggd energimätare
  • Scroll kompressor
  • Rostfria ytor som minskar risken för bakterieansamlingar
  • Självrengörande filter och dammsugare

 

Under 2016 blev luftvärmepumpen utsedd till ”Bra val” av Folksam – läs mer här.

 

 

Miljövänligt? Naturligtvis!

Det så kallade ErP-direktivet (Energy Related Products) syftar till att främja ekodesign av energiförbrukande produkter. Ju bättre enhet, desto mindre energi förbrukar den. Således sparar du pengar om du uppmärksammar energimärkningen. Ju längre ner i alfabetet, desto högre strömförbrukning. Exemplet till nedan uppnår en energieffektivitet i klass A++ – en indikation på en mycket låg energiförbrukning.

 

Fjärrkontrollen – har en inbyggd energimätare som ger dig snabb överblick av strömförbrukningen.

ECO-Funktion – Med ECO-funktionen kan du spara energi och därmed kostnader. Prestanda styrs via en knapptryckning och temperaturen ändras därefter. Energibesparingen beror naturligtvis på parametrar som utomhustemperatur, rumstemperatur, önskad rumstemperatur, som enheten själv.

Leave Home – Hitachi-funktionen ”Leave Home” även kallad underhållsvärme, är för närvarande unik på marknaden och förhindrar att rumstemperaturen sjunker under 10°C om du inte längre vistas där (till exempel under en semester). På detta sätt minskas risken för mögelbildning. Varaktigheten av funktionen kan definieras individuellt. Om du exempelvis programmerar denna funktion att vara i gång under 21 dagar, kommer modellen att efter denna tid återgå till normal drift.

Powerful (Högeffektdrift) – Maximera kylnings- eller uppvärmningseffekten. Uppnå önskad temperatur snabbt. Efter maximalt 20 minuter växlar enheten tillbaka till det tidigare inställda läget.

Operating Lock – Låsfunktion

One-touch clean – Speciellt vid korta driftperioder kan värmeväxlaren kanske inte rengöras ordentligt. Grogrunden för skadliga ämnen i maskinen kan minskas med den här funktionen.

Timer – Den nya, och för närvarande marknadsunika infraröda fjärrkontrollen innehåller en veckotimer vilket gör anläggningen ännu bekvämare. ON eller OFF tider kan programmeras upp till 6 gånger per dag. Dessutom kan två olika veckoscheman lagras, t.ex. sommar- och vinterdrift. Det betyder 2 gånger 6 ändringar per dag, 7 dagar i veckan. Den har dessutom en timer som kan ställas in för perioden 1, 2, 3 eller 7 timmar. Det borgar för bekväm sömn genom en behaglig rumstemperatur och ett minskat luftflöde. Beroende på tidsinställning sänks fläkthastigheten i utomhus- och inomhusdelen som således blir tystare och även sparar energi.

Air Purify (Luftrening) – Air Purifying alternativet i premium inomhusdelar inkluderar en automatisk filterrengöring och en rostfri plasma luftrening med joniserad vattenånga. Den joniserade vattenångan fördelas över hela rummet och binder partiklar och lukter som sedan returneras till enheten. Samtidigt blir negativa joner separerade av två plasmaelektroder. De partiklar som innehåller negativt laddade joner samlas i luften och fångas av micro-mesh filtret i rostfritt stål, där de hålls säkert. Luften blir alltså mycket väl rengjord.

Rostfritt filter – Alla delar i kontakt med luft är tillverkade i rostfria material. Detta innebär att partiklar inte kan fastna inuti och utgöra en grogrund för skadliga ämnen. Särskilt allergiker kommer att märka en avsevärd förbättring av luftkvaliteten. Resultatet låter dig andas lättare.

Självrengörande – filter och dammsugare

Stainless Clean – Rostfria ytor som minskar risken för bakterieansamlingar

Modell – Inomhusdel RAK-42PSB, utomhusdel RAC-42WSB

 

Mer information
Tillverkare (märke)Innova
Energiklass ettiketA++
Energiklass VärmeA++
Effekt värme4,2 (0,9-5,0) kW
SCOP4,6
Energiklass KylaA++
Effekt kyla4,2 (1,7-5,0) kW
SEER7,5
Garanterad drifttemperatur värmedrift−20
Ljud (db)27-46
Garanti (år)5
Modellbeteckning innedelRAK-42RPD
Mått innedel Höjd-Bredd-Djup280x780x230
Innedelens vikt8,5
Modellbeteckning utedelRAC-42WPD
Mått utedel Höjd-Bredd-Djup600x792x299
Utedelens vikt39
KylmediumR32
Nätspänning (V)230
Rekommenderad avsäkring amp10
Rördimension1/4 ’’–1/2”
Max rörlängd (m)20
Max höjdskillnad (m)10

Lämna ett meddelande


Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.