Product was successfully added to your shopping cart.

Mitsubishi Heavy - luftvärmepump

Om luftvärmepumpar från Mitsubishi Heavy Mitsubishis luftvärmepumpar är gjorda för privatpersoner som en energismart lösning för uppvärmning eller kylning, för att ge ett behagligt inomhusklimat för villan eller fritidsboendet. Energibesparande och miljövänliga luft-luftvärmepumpar för alla typer av villor. Mitsubishi är det japanska uttrycket för "tre diamanter", och det är dessa diamanter som syns i deras logotyp. Med egentillverkade aggregat som är anpassade till vår nordiska marknad. Garanti Mitsubishi Heavy Fem års garanti för privatkund gäller luft/luftvärmepumpar sålda och professionellt installerade av auktoriserade återförsäljare till...

   

3 artiklar

 • Mitsubishi Heavy Netsu 20Mitsubishi Heavy Netsu 20
  REA!

  Energiklass A++
  AC-funktion
  Värmer 20-80m²
  Joniseringsfilter
  Veckotimer Inverter
  Ljud dB 19

   

  Kontakta oss gärna på 0171-66 30 20 för mer information!

  Ordinarie pris 12.500 00

  Special Price 10.900 00

  A++

  A++

 • Mitsubishi Heavy Netsu 25Mitsubishi Heavy Netsu 25
  REA!

  Energiklass A++
  AC-funktion
  Värmer 20-100m²
  Veckotimer Inverter

  Kontakta oss gärna på 0171-66 30 20 för mer information!

  Ordinarie pris 13.500 00

  Special Price 11.900 00

  A++

  A++

 • Energiklass A++
  AC-funktion
  Värmer 20-110m²
  Veckotimer Inverter

  Kontakta oss gärna på 0171-66 30 20 för mer information!

  14.875 00

  A++

  A++

   

3 artiklar

Om luftvärmepumpar från Mitsubishi Heavy

Mitsubishis luftvärmepumpar är gjorda för privatpersoner som en energismart lösning för uppvärmning eller kylning, för att ge ett behagligt inomhusklimat för villan eller fritidsboendet. Energibesparande och miljövänliga luft-luftvärmepumpar för alla typer av villor. Mitsubishi är det japanska uttrycket för "tre diamanter", och det är dessa diamanter som syns i deras logotyp. Med egentillverkade aggregat som är anpassade till vår nordiska marknad.

Garanti Mitsubishi Heavy

Fem års garanti för privatkund gäller luft/luftvärmepumpar sålda och professionellt installerade av auktoriserade återförsäljare till Mitsubishi Heavy Sverige. Samt att en service utförs inom tre år från installationen. Vid problem kontaktar du helt enkelt din återförsäljare som i sin tur ordnar med garantin. Garantibeviset följer med vid leverans av din värmepump. 

 

Så fungerar luftvärmepumpen från Mitsubishi

Luftvärmepumpen består av två delar, en utomhusdel och en inomhusdel. Utomhusdelen tar värme ur luften och överför den till inomhusdelen som sedan avger värmen direkt till inomhusluften med hjälp av en fläkt. En luftvärmepump kan sänka elkonsumtionen mellan 30 till 50 procent av husets elen som går till uppvärmning per år, när utomhustemperaturen närmar sig - 15 grader minskar luftvärmepumpens förmåga att spara på energin. En luftvärmepump är ett bra komplement till andra externa uppvärmningssystem, som till exempel direktverkande elvärme. För att maxa besparingen är det jätteviktigt med placeringen av inomhusdelen, för att sprider värmen på bästa sätt. Det är att rekommendera öppen planlösning och luftvärmepumpen måste vara bra för att få effektiv spridning av värmen. På sommaren finns möjlighet att använda luftvärmepumpen till luftkonditionering och avfuktning.

Varför luft/luftvärmepump från Mitsubishi?

En luft/luftvärmepump kommer hjälpa till att sänka elräkningen och minska energiförbrukningen, den är snäll mot miljön då den kommer att bidra till minskade koldioxidutsläpp. 

 

Andra fördelar med att investera i en luftvärmepump:

 • Behagligare inomhusklimat
 • Miljövänlig, eftersom den omvandlar energin i uteluften
 • Kan användas för att få kyla på sommaren
 • Sparar energi
 • Lång livslängd
 • Låg ljudnivå
 • Passar bäst för hus med direktverkande el
 • Är enkel att installera

Investera i en värmepump från Mitsubishi som spar energi, pengar och miljö

Att Investera i en värmepump är relativt billigt, du behöver varken gräva eller borra i berg eller mark, det kommer att hålla kostnaderna nere när det gäller installationen. Investeringen kommer att återbetala sig inom kort eftersom verkningsgraden hos Mitsubishi Heavys luftvärmepumpar är hög. En annan anledning att välja just en luftvärmepump är miljövänligheten. Då den använder sig av utomhusluften, en kostnadsfri gåva från naturen, till uppvärmningen av din bostad. Även vid temperaturer under 0 °C finns det värme i den omgivande luften.

Rekommenderat utrymme ovanför din Mitsubishi värmepump

När det är dags att köpa en luftvärmepump behöver ytan där inomhusdelen till luftvärmepumpen ska sitta. Våra rekommendationer är ett avstånd mellan inomhusdel och tak på minst 5 cm på Netsu-serien och 15-25 cm på Kazan