Så här går det till vid köp av en luftvärmepump

Välj en värmepump

Det första ni måste göra är att välja en modell som ni tycker verkar bra. Ta gärna hjälp av vår kundsupport för att hitta den pump som bäst passar ert hus och era förutsättningar!

Beställ installation

Glöm inte att välja rätt installation. Om ni kan utnyttja ROT-avdraget så väljer ni det alternativ som heter ""med ROT-avdrag"". Vi på e-klok sköter hela ROT-ansökan så glöm inte att uppge personnummer och fastighetsbeteckning i ordern.  e-klok.se har avtal med installatörer och servicepersonal över nästan hela landet så det spelar oftast ingen roll vart ni bor.

Slutför beställning

Du slutför din beställning i kassan, antingen genom att köpa själv eller genom att logga in och acceptera en offert som någon på kundtjänst skapat åt dig. Slutför köpet med swedbank pay (swepay).

Tidsbokning

Efter ert köp kommer ni inom några få dagar bli kontaktad av en av våra installatörer. Ni bestämmer tillsammans med installatören en tid som passar, om ni har några frågor till installatören så går det självklart bra att ställa dem vid detta tillfället.

Leverans

Varorna levereras antingen direkt hem till dig ett par dagar efter beställningen eller till installatören.
Du väljer själv om du vill ta emot leveransen själv eller få den skickad till installatören som då tar med sig produkterna på installationsdagen.

Installation

På installationsdagen hjälps du och installatören åt att bestämma vart värmepumpen ska sitta och sedan sköter han eller hon resten. Samtliga installatörer som e-klok.se använder sig av innehar erforderliga certifieringar samt efterlämnar sig en kontrollrapport och funktionskontroll efter installationen. 

Njut!

Nu kan ni njuta av er sköna och energisnåla värme och känna er trygga med att ni gjort en klok investering och ett smart val som handlade hos e-klok.se

Rekommendera

Glöm inte att rekommendera e-klok.se till era vänner och bekanta om ni vill att dem också ska få chansen att sänka sina uppvärmningskostander!
Dela gärna er köpupplevelse på t.ex. prisjakt eller  trustpilot så att fler personer kan göra ett tryggt värmepumpsköp.