image
Panasonic LZ35TKE
19 990 kr
A++

Panasonic LZ35TKE

Energiklass A++
Ger värme till -35°C
Värmer 50m² - 170m²
5 års fullgaranti (vid köp av installation)
Underhållsvärme 8-15 grader 
Econavi energioptimering
SCOP på 5,0 

Tillgänglighet: I lager
19 990 kr
A++
Produktblad

Har du frågor?

Ring oss: 0171-66 30 20
Mejla oss: order@e-klok.se
Mer info: Vanliga frågor

Den perfekta utbytespumpen från Panasonic - LZ35TKE 

Panasonic LZ35TKE är den perfekta utbytespumpen för dig som går i tankarna att uppgradera din värmepump därhemma! Designen på denna värmepump är gjord för att förenkla utbyte mot dom äldre pumparna, tex. DKE & CKP. Fördelarna med detta är att förenkla övergången i utbytet, då man kan med lätthet sätta denna innedel på samma ställe. Dom flesta nyare innedelarna brukar generellt vara lite större än dom äldre. Att byta ut en äldre pump emot en nyare är en smart investering då dom har utvecklats en hel del och effektiviserats, vilket visas både på miljön och i plånboken. Dessutom ingår självklart i köpet dom nya funktionerna som tex. underhållsvärme, timerinställning, möjlighet till fjärrstyrning och bättre filter som gör luftrengöringen bättre. 


Bra SCOP och energiklass A++ 

Med energiklass A++ är Panasonic LZ35TKE en av marknadens bättre luft-luftvärmepumpar. Med ett SCOP-värde på 5,0 och en max-effekt på 7,65 kW är nya LZ35TKE bättre och mer effektiv än dom flesta tidigare modeller från Panasonic. 


Värmer ner till -35°C 

LZ35TKE är Panasonics senaste tillskott till den nordiska marknaden och har fått ytterligare anpassningar för att bättre klara av vårt hårda och kalla klimat. Panasonic utlovar en hög energieffektivitet även vid -35°C. 


Varvtalsreglerad kompressor 

Panasonics luftvärmepumpar är utrustade med varvtalsreglerade kompressorer eller Inverter-styrning som det också kallas. Det innebär att värmepumpen automatiskt anpassar hastigheten (gasar och bromsar) och justerar temperaturen för att få en så jämn och ekonomisk drift som möjligt.  


Ny smart funktion - Econavi 

Econavi hjälper din Panasonic värmepump att reglera effekten och energiåtgången genom att läsa av om det är t.ex. soligt, mulet, natt eller dag. Är det dåligt väder så ökar pumpen automatiskt effekten då det krävs mer värme. På samma sätt minskar värmepumpen effekten lite om solen skiner då det krävs mindre värme inne.
På detta sättet optimeras både komforten, besparingen och miljöpåverkan. 
Econavi ser alltså till att det går åt så lite energi som möjligt samtidigt som den ökar din komfort. Fungerar både vid värmedrift och kyldrift.  


Nytt köldmedium för bästa effekt! 

EU ställer allt hårdare krav på värmepumpstillverkarna vad gäller miljövänlighet. LZ35TKE har självklart därför det nya köldmediet R32, vilket bidrar till en grönare omgivning samtidigt som man maximerar insparningen, vilket är något vi på 20 grader tycker är extremt viktigt. Jämför man tex. R410A med R32, så har GWP-värdet (Global Warming Potential) reducerats till en tredjedel - vilket talar för sig själv. 

Mer information
Tillverkare (märke)Panasonic
Energiklass ettiketA++
Energiklass VärmeA++
Effekt värme4,2 (0,85 - 7,65) kW
SCOP4,9
Energiklass KylaA++
Effekt kyla3,50 (0,85 – 4,0) kW
SEER7,4
Garanterad drifttemperatur värmedrift -35 / +24
Ljud (db)Inne: 19 / 30 / 46
LuftrenarePartikelfilter
Garanti (år)5
Modellbeteckning innedelCS-LZ35TKE
Mått innedel Höjd-Bredd-Djup249 x 790 x 355
Avstånd från tak3-5 cm
Innedelens vikt0
Modellbeteckning utedelCU-LZ35TKE
Mått utedel Höjd-Bredd-Djup622 x 824 x 299
Utedelens vikt0
KylmediumR32
Nätspänning (V)230
Rekommenderad avsäkring amp10
El-koppling viautedel
Rördimension1/4 ’’–3/8”
Max rörlängd (m)3-20
serviceJa

Lämna ett meddelande


Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.