Produkter > Wood's

Wood's luftrenare

Wood’s luftrenare är framtagna tillsammans med svenska experter, med över 40 års erfarenhet av luftrening. Tack vare det patenterade Active ION HEPA-filtersystemet, har Wood’s luftrenare en otroligt hög reningsnivå, till en bråkdel av ljudnivån och energiförbrukningen mot traditionella luftrenare. Detta beror på att Wood’s använder jonisering för att fånga partiklar från luften. Detta är inte ovanligt; många luftrenare på marknaden använder jonisering. Men det som får Wood’s att sticka ut är Active ION HEPA-filtret.

Visar alla 10 resultat

Betygsatt 0 av 5

399 kr

Delbetala 39.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Wood’s Active ION HEPA-filter Elfi 150

Filter till Wood’s Elfi 150

590 kr

Delbetala 56.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Wood’s Active ION HEPA-filter Elfi 300

Förstklassig filtrering med lägsta möjliga tryckfall

809 kr

Delbetala 77.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Wood’s Active ION HEPA-filter Elfi 900

Förstklassig filtrering med lägsta möjliga tryckfall

1.139 kr

Delbetala 107.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Wood’s Kolfilter Granulat Elfi 300

Ta bort lukter och gaser med Wood’s effektiva kolfilter

910 kr

Delbetala 86.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Wood’s Kolfilter Pleatat Elfi 300

Ta bort lukter och gaser med Wood’s effektiva kolfilter

890 kr

Delbetala 84.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Wood’s Kolfilter Pleatat Elfi 900

Ta bort lukter och gaser med Wood’s effektiva kolfilter

1.180 kr

Delbetala 111.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Wood’s luftrenare Elfi 150

Upp till 60 m² • Väggmonerad • Active ION HEPA-filter

3.479 kr

Delbetala 323.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Wood’s luftrenare AL 310 (Elfi 300)

Upp till 60 m² • Effektiv och mångsidig • Active ION HEPA-filter

5.990 kr

Delbetala 554.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Wood’s luftrenare Elfi 900

Upp till 160 m² • För krävande miljöer • Active ION HEPA-filter

6.990 kr

Delbetala 646.95 kr i 12 mån
Info

Wood’s luftrenare – effektiva, tysta, energisnåla

Jonisering i luftrenaren ger luftpartiklarna en lätt elektrisk laddning. Partiklarna dras nu till varandra, vilket ökar deras storlek, som i sin tur gör dem lättare att fånga. Men framför allt, partiklarna ges en positiv laddning, som kommer att få dem att dras till negativt laddade ytor. När luftrenaren är igång, är Active ION HEPA-filtret elektriskt laddat. Trådarna i filtret ges en negativ laddning, som kommer att dra till sig redan positivt laddade luftpartiklar. Denna teknik har två stora fördelar. Active ION HEPA-filtret kan vara betydligt mindre tät än traditionella HEPA-filter och ändå nå så höga (eller högre) reningsnivåer. Luftpartiklarna fångas fortfarande, tack vare den elektriska laddningen av filtret. Ett mindre tätt filter innebär att luften kan passera mer fritt genom filtret. Kort sagt, luftpartiklar fångas i filtret – luften fångas inte. Detta, i sin tur, innebär att Wood’s luftrenare inte behöver driva luften genom renaren och kan därför använda mycket mindre fläktar. En mindre fläkt förbrukar mindre energi och är mindre bullriga än en stor fläkt. Tack vare det patenterade Active ION HEPA-filtersystemet, är Wood’s luftrenare nästan helt tysta och kommer inte att förbruka mer energi än en klockradio, Internet-router eller mikrovågsugn på stand by-läge! Samtidigt som de är tysta och har låg energiförbrukning, är Wood’ luftrenare också otroligt effektiva. Wood’s luftrenare avlägsnar föroreningar från luften ned till partikelstorlek 0,0003 mm – vilket är 50 gånger mindre än bakterier!

Wood’s gör luftrenare för att matcha alla behov

ELFI 150
en väggmonterad luftrenare för sovrum eller andra mindre områden upp till 30 m2.

ELFI 300
en kompakt och kraftfull luftrenare för vardagsrum, lägenheter eller andra medelstora ytor upp till 60m2.

ELFI 900
en av de mest kraftfulla luftrenare på marknaden som gjorts för större lägenheter, hus, kaféer eller andra större ytor upp till 160m2.

10 års garanti

Wood’s luftrenare är av högsta kvalitet och kapacitet. vilket är anledningen till varför du får så mycket som upp till 10 års garanti på din produkt! Allt du behöver göra är att registrera din produkt och byta filter när de gått ut. Enkelt, eller hur?

FAQ

Varför behöver jag en luftrenare? Är inte vissa partiklar bra för immunförsvaret?

Immunsystemet stärks bara av vad vi äter och dricker. Luftföroreningar innehåller inte några vitaminer eller andra hälsosamma ämnen. Ju mindre luftföroreningar du andas in, desto bättre kommer du att må.

Är det verkligen hälsosamt med allt för ren luft?

Luften kan inte bli “allt för” ren med hjälp av en luftrenare. Helt ren luft är bara luft, utan föroreningar. Inomhusluften är generellt mycket lägre kvalitet än uteluften eftersom föroreningarna stannar inne och byggs upp till stora mängder. Om du eliminerar orsaken till allergier och astma (såsom pollen, damm och andra partiklar) kommer symptomen att minska.