Produkter > Wilfa

Wilfa luftfuktare

Wilfa är ett företag från Norge som producerar bland annat avfuktare, luftrenare och luftfuktare som är anpassade för vår nordiska marknad.

Visar alla 5 resultat

Betygsatt 0 av 5

Luftfuktare Wilfa HU-4W Lotus

Upp till 20 m² • Ultraljud • 2 liters vattentank med doftfunktion

849 kr

Delbetala 80.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Luftfuktare Wilfa HU-6W Sky

Produkten har utgått!

Upp till 125 m² • Inbyggd hydostat • Ultrasonisk

1.431 kr

Delbetala 134.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Luftfuktare Wilfa HUE-6B Tåke

Upp till 125 m² • Digital display • Jonisering

Slut hos leverantör

2.060 kr

Delbetala 192.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Wilfa HU-230W luftfuktare

Upp till 20 m² • Ultrasonic • 230 ml per timme

1.390 kr

Delbetala 130.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Wilfa HU-5LW luftfuktare

Upp till 20 m² • Ultrasonic • 300 ml per timme

1.590 kr

Delbetala 149.95 kr i 12 mån
Info

Om Wilfas luftfuktare

AS Wilfa, som är ett norskt bolag, etablerades 1948 och som till en början producerade dammsugare. Sortimentet av produkter utvecklades snabbt med en rad olika elektroniska produkter. Wilfa har en lång erfarenhet av att utveckla produkter som är anpassade för den norska och den nordiska marknaden.

AS Wilfa och deras dotterbolag är 100 procent norskägda och fokuset är inriktat på nordiska krav när det gäller design, säkerhet och användarvänlighet. Företaget utvecklar och marknadsför Wilfa som sina egna märkesvaror, samt sitt internationella varumärke under namnet Laura Star.

Idag har Wilfa dotterbolag i Sverige, Danmark, Finland, Estland och Hong Kong och är en av de största nordiska grupperna inom det här produktområde.

Trygghet och säkerhet är självklart den viktigaste delen i Wilfas arbete och de samarbetar nära NEMKO (Norges Elektriska Materialkontroll) för att inga produkter ska kunna lanseras på marknaden utan att NEMKO har värderat dem. Med detta går vi längre än myndigheternas krav.

Wilfa luftfuktare

Wilfa Sky HU-6W

Den här modellen av luftfuktare från Wilfa anpassar luftfuktighetsnivån i ditt hem. Den har inbyggd hygrostat som du enkelt använder för att ställa in den nivå du önskar på luftfuktigheten med en indikator vid tom vattentank. Passar ytor upp till 125 kvadratmeter.

Wilfa Tåke HUE-6B

Denna modell av Wilfas luftfuktare justerar fuktighetsnivån i luften. Tåke har en digital touch display för full överblick över fuktnivån och funktioner. Den passar för ytor upp till 125 kvadratmeter.

Wilfa Dis HU-3W

Den här luftfuktaren från Wilfa en ultrasonisk luftfuktare Dis. Den producerar kall ånga ut i luften som enkelt absorberas. Den kan justera luftfuktighetsnivån. Den har också en vattentank om 3,3 liter med en kapacitet på ända upp till 200 milliliter per timme och passar därför perfekt för rum upp till 25 kvadratmeter.

Relativ luftfuktighet

Den relativa luftfuktigheten (RF) i rummets luft styrs av skillnaden i temperatur mellan utomhus- och inomhusluften. RF inomhus varierar kraftigt under året med lägre värden under vintern och högre under sommaren. Från människors andning tillförs även fukt, vid svettning tillförs fukt samt också från tvättning och matlagning. Rekommenderad luftfuktighet är 30–70 procent relativ luftfuktighet.

Fuktig luft

Om luftfuktigheten är för hög kan den orsaka bland annat fuktproblem och det kan också resultera i en förhöjd risk för kvalster. Att luftfuktigheten är för hög blir ett problem när den relativa fuktigheten går över 70 procent. En människas kapacitet att kunna ta ställning till fuktigheten i luften är dåligt utvecklad. En sänkning eller höjning av temperaturen med någon grad tycks medföra att människan upplever att luftfuktigheten har ökat eller minskat mer än vad som faktiskt är fallet.