Wilfa

Wilfa – sedan 1948

Wilfa är det norska företaget som har funnits ända sedan 1948 och idag innehar en position som en av de ledande Skandinaviska leverantörerna av småelektronik till hemmet. Wilfa har ett stort sortiment med produkter där man hittar allt från kökselektronik, klimat och värme, personvård och rengöring.

Visar alla 2 resultat

Betygsatt 0 av 5

Wilfa COOL 12

Upp till 45 m2 • Tre hastigheter • Flyttbar

7.280 kr

Delbetala 673.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Wilfa COOL 7

Upp till 20 m2 • Tre hastigheter • Flyttbar

5.590 kr

Delbetala 517.95 kr i 12 mån
Info

Wilfas sortiment för luft och klimat

Wilfa har ett sortiment av luftkonditionering, luftfuktare, avfuktare, värmefläktar och luftrenare förutom deras övriga sortiment av kökselektronik, rengöringselektronik och produkter för personlig vård.. Deras portabla AC är smidig, nätt och stilren samtidigt som den är en kraftfull luftkonditionerare utan att du behöver göra hål i väggen. För dig som på ett smidigt sätt vill kyla ned ditt hem eller kontor och samtidigt få en produkt med flera användningsområden då den även kan användas som avfuktare året om. Kylaggregatet genererar kyla samtidigt som fukten transporteras bort tillsammans med luften vilket gör att det inte krävs någon tömning av vattentank.

Lättplacerad och kraftfull svalka

Wilfas AC är lätt att placera och hjulförsedd för lätt flyttning för optimal användning. Med en nedkylningskapacitet på 12000 BTU så kyler den kompakta AC:n upp till hela 45 m2.

Välj Wilfa när du vill kombinera effekt och stil!

Vem är Wilfa?

Wilfa är ett norskt företag som grundades 1948 och som idag har vuxit till en ledande aktör inom leverans av småelektronik till tusentals hem runt om i Skandinavien. Wilfa är ett ledande varumärke som har fokus på design, innovation, kvalitet och säkerhet. Wilfas vison är att ge goda vardagsupplevelser och att leverera vardagselektronik av god kvalitet och som skapar enkelhet i vardagen. Målet är att bli Nordens bästa leverantör av småelektronik till hemmet.