Vi använder cookies på e-klok.se för att göra din upplevelse bättre på vår hemsida. Ge oss tillåtelse att använda cookies genom att välja Jag samtycker eller om du önskar mer information välj alternativet Jag vill ha mer informationVarukorg

träffar.

No hits.

Mitsubishi Electric ventilation

Många faktorer påverkar vår inomhusmiljö och hälsa, så som mögel, lukt, rökning och radon.

Läs mer

Om ventilation från Mitsubishi Electric

Modern design, lång livslängd, högsta kvalitet samt överlägsen driftsekonomi är något som kännetecknar Mitsubishi Electrics klimatprodukter. Miniventilation har även 2-års garanti. Fukt i hemmet är är något som vi kanske inte tänker på så mycket, men som i allra högsta grad påverkar både oss och vårt hem. Mitsubishi erbjuder just fuktreducerande produkter.

Om ett fönster öppnas för att vädra ut den dåliga luften försvinner också värmen och det krävs mer energi och pengar för att värma upp luften igen. Med en värmeväxlare sparar du pengar genom att värmen återvinns upp till 80 %.

Mitsubishi Miniventilation

Det är vanligt att hus är för täta och behöver vädras ut ofta för att få en bra inomhusluft. Öppnas ett fönster blir värmeförlusten stor och det krävs energi för att värma upp huset igen. Men en Miniventilation ger effektivt en frisk luft samtidigt som den ger tillbaka upp till 80 % av värmen till huset.

Meny