träffar.

No hits.

Vi levererar inom hela Europa! /

We deliver all over Europe!

Airmove

Airmove är en svensk uppfinning och löser ett klassiskt problem, nämligen ojämn luft.

Läs mer

Om ventilation från Airmove

Värmeflyttare

Ett vanligt problem som uppstår i hus är ojämna temperaturer i rum, mellan våningar med mera. Airmove förflyttar luften och skapar cirkulation, vilket innebär att värmen förflyttas. Helt perfekt när man eldar i braskaminen och vill få ut ännu mer värme i rummet eller hela huset. Airmove är en effektiv värmeflyttare även när du har en luftvärmepump. Kanske vill du ha ett flöde i vardagsrummet och närliggande rum. Då är det perfekt att installera en Airmove i mellanväggen och på så sätt förflytta värmen. Installation av Airmove ingår inte i vår standardinstallation.

Jämnare luft

Airmove ger get ett konstant flöde och kan sprida luften. Det gör att luften cirkulerar. Detta i sin tur bidrar till bättre inomhusklimat och hälsa. Dessutom får man en jämnare temperatur i hela huset. Detta ökar givetvis enegrieffektiviteten när du till exempel har en luftvärmepump. Airmove kan även sprida värmen till olika våningar. Perfekt om du har en planlösning med färre öppna ytor. En väl vald investering för värmen och inomhusklimatet. 

Fungerar även med kyla på sommaren

Airmove värmeflyttare fungerar även med kyla. Har du till exempel en värmepump med kylfunktion eller AC i ditt hus så fungerar givetvis Airmove bra för detta. Den sprider även kalluft i ditt hus och du får en skönare inomhustemperatur på sommaren. Det innebär kort och gott att det blir mer effekt och sparande av energi om denna kombineras med AC.

Värmeflyttare

Meny