Produkter > > Mitsubishi miniventilation Lossnay VL-50

Mitsubishi miniventilation Lossnay VL-50

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

En miniventilation passar till alla typer av byggnader. Allt från mindre huset, lokaler till byggbodar, källare och garage. Ett utmärkt sätt att rena luften i radonhus eller konferensrum där ventilation saknas. Passar till alla som vill ha bra ventilation utan att värmen går till spillo. Installationen görs enkelt med bara ett hål i väggen.

Mitsubishi värmeväxlare Lossnay VL-50

Smart vädring – Mögel, lukt, och radon är faktorer som kan påverka inomhusklimat och din hälsa och välmående. Ett tydligt tecken på dålig ventilation är kondens på fönsterrutorna. Miniventilation är ett ekonomiskt och effektivt sätt att förbättra din luftkvalitet. Att vädrar med att öppna fönster eller balkongdörrar är inte ekonomiskt eftersom värme försvinner ut. I Mitsubishi Electrics VL-50 miniventilation återvinns upp till 85 % av värmen, samtidigt så har ventilationsaggregatet låg energiförbrukning. VL-50 Miniventilation ger både renare inomhusluft och hjälper dig att spara pengar.

VinterSommar
Kalkyleringsexempel baserar sig på VL-100EU5-E, låg fläkthastighet.

Enkla att använda – Värmeväxlaren har tre lägen som du styr genom ett enkelt handgrepp. Genom att dra en gång startar på aggregatet på låg hastighet. Med två drag ges en hög hastighet och tre drag då stängs den av.

  • Ett drag – Startar på låg hastighet
  • Två drag – Hög hastighet
  • Tre drag – Avstängd

Mitsubishi Electric miniventilation VL-50 – Aggretagat levereras med en stickkontakt som gör det enkelt att koppla upp utan hjälpa av en elektriker. Dessutom har miniventilationerna med sin värmeåtervinning en hög driftsäkerhet och lång livslängd som kommer levererar frisk luft lång tid framöver.

Förbättra ventilationen i hus som är för tätt byggda – Många hus är helt enkelt för täta och måste luftas ofta för att få en bra inomhusmiljö. Med en miniventilation vädrar luften utan att förlora värme, så mycket som upp till 85% av värmen går tillbaka till huset.

2-års garanti – Mitsubishi Electrics VL-50 klimatprodukt har en modern design, högst kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Med miniventilationen VL-50 medföljer 2-års garanti.

Familjen vann kampen mot radonet – Här kan du läsa om en familj som har kämpat mot hög radonhalt i flera år. Efter många förslag på lösningar, fick de först reslutat när de prodvade en Mitsubishi Electric Miniventilation Lossnay 100. Läs om när familjen Podro vann kampen mot radonet

Mitsubishi värmeväxlare Lossnay VL-50 – Vädrar året om!

Teknisk info

VarumärkeMitsubishi Electric
ModellVL-50S2-E
Luftflöde Hög / Lågm3/h15-51
Ljudnivå Hög / LågdB(A)15-36,5
Temp. återvinning prestanda Hög / Låg%85-70
Viktkg6,2
DimensionerBxDxH522x245x168 mm
Elmatning220-240/50Hz
EffektW4-14
Hålstorlekmm120  ø

Mitsubishi Electric förbehåller sig rätten till ändringar samt ev. tryckfel.

  Produktblad enligt EU-direktiv

  Broschyr Miniventilation Lossnay VL-50

  Manual

 

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Mitsubishi miniventilation Lossnay VL-50”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale