Produkter > > Mitsubishi miniventilation Lossnay VL-100

Mitsubishi miniventilation Lossnay VL-100

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

Miniventilation passar utmärkt till alla sorts byggnader. Allt från byggbodar och mindre lokaler till hemmabruk i friggebodar, källare och garage. Utmärkt för radonhus eller små konferensrum där ventilation saknas. Passar helt enkelt alla som vill ha god ventilation utan att gå miste om den sköna värmen. Installationen görs enkelt. Bara 2 hål i väggen.

Enkla att använda – Mitsubishi Electric miniventilationer är enkla att använda. De har tre lägen som du styr genom ett enkelt handgrepp.

  • Ett drag – Startar på låg hastighet
  • Två drag – Hög hastighet
  • Tre drag – Avstängd

Smart vädring – Lukt, mögel, radon, rökning – det är mycket som kan påverka inomhusmiljön och ditt välbefinnande. Miniventilation är ett effektivt och ekonomiskt sätt att förbättra luftkvaliteten. Vädrar man med öppna fönster försvinner värmen ut ur huset, ett rent energislöseri. I vår ventilations-värmeväxlare återvinns upp till 80% av värmen samtidigt som aggregatet har en mycket låg energiförbrukning. Miniventilation ger både fräschare inomhusluft och hjälper dig att spara pengar.

Patenterad värmeväxlare – Med en temperaturverkningsgrad på upp till hela 80% ger Miniventilation en ekonomisk ventilation. Den patenterade värmeväxlaren överför en betydligt större del av energin i frånluften än en traditionell värmeväxlare av plast eller aluminium.

Miniventilation passar för mindre lokaler och hemmabruk – Den fungerar utmärkt i radonhus eller till konferensrum där ventilation saknas. Installationen är enkel, bara 2 hål genom ytterväggen. Aggregatet levereras med anslutningsrör för till- och frånluft samt skyddshuvar.

Förbättra ventilationen i hus som är för tätt byggda – Många hus är helt enkelt för täta och måste luftas ofta för att få en bra inomhusmiljö. Miniventilation vädrar effektivt och ger samtidigt tillbaka upp till 80% av värmen till huset. Till skillnad från ett eller flera öppna fönster där värmeförlusten blir enormt stor, speciellt i höst- och vintertid

2-års garanti – Mitsubishi Electrics klimatprodukter har modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Med vår miniventilation följer 2-års garanti.

Familjen vann mot radonet – Emir Pondro och hans familj har kämpat mot hög radonhalt i flera år. De har fått många förslag på lösningar, men det var först när en Mitsubishi Electric Miniventilation Lossnay X installerades som familjen kunde andas ut. Läs om när familjen Podro vann kampen mot radonet

Mitsubishi värmeväxlare Lossney VL-100 – Vädrar med stängda fönster!

Du kan installera den själv

Så här gör du för att installera din Lossnay VL-100:

Teknisk info

VarumärkeMitsubishi Electric
ModellVL-100U5-E
Luftflöde Hög / Lågm3/h105 / 60
Ljudnivå Hög / LågdB(A)37 / 25
Temp. återvinning prestanda Hög / Låg%73 / 80
Viktkg7,5
DimensionerBxDxH620x265x200 mm
Elmatning220-240/50Hz
EffektW13 – 34
Hålstorlekmm85

Mitsubishi Electric förbehåller sig rätten till ändringar samt ev. tryckfel.

  Produktblad enligt EU-direktiv 

  Broschyr Miniventilation Lossnay

  Manual

 

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Mitsubishi miniventilation Lossnay VL-100”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale