Vi använder cookies på e-klok.se för att göra din upplevelse bättre på vår hemsida. Ge oss tillåtelse att använda cookies genom att välja Jag samtycker eller om du önskar mer information välj alternativet Jag vill ha mer informationVarukorg

träffar.

No hits.

Ventilation

Om ventilationen är bra gör den att vi mår bättre av den friska luften som blir. Men varje ventilation måste anpassas efter det hus den ska sättas in i.

Läs mer

Vad ska du tänka på när det gäller ventilation?

Hur är huset byggt och vilka bor där? Vi hjälper dig hitta rätt ventilation för just din bostad!

Om ventilationen är bra gör den att vi mår bättre av den friska luften som blir. Men varje ventilation måste anpassas efter det hus den ska sättas in i. Hur är huset byggt och vilka bor där? Ett äldre par har helt andra behov än en yngre barnfamilj där det till exempel tvättas oftare. Vart huset ligger i Sverige har också betydelse då det är stora temperaturskillnader mellan norr och söder.

Värmeåtervinning är en viktig funktion att ha i åtanke. Likaså möjligheten att kunna behovsstyra luftflödena. Detta gör att energiförbrukningen minskas och då även driftskostnaden.

Mitsubishi ventilation

Ett ventilationsaggregat från Mitsubishi Electric ser till att luften blir frisk och fräsch. Samtidigt sparas pengar då ingen onödig uppvärmning av den kalla luft som strömmar in krävs. Här återvinns cirka 80 % av energin och värmen behålls.

Installationen är enkel och den passar alla typer av byggnader.

Ventilation värmeväxlare Mitsubishi Lossnay VL100

Meny