image
Mitsubishi FH35
Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.
A++

Mitsubishi FH35

Energiklass A+
Delat luftflöde för bättre spridning
Värmer 50-150m²
Veckotimer
Inverter
Ljudnivå 20 dB

Produkten har utgått

Ring oss för mer information.

Tillgänglighet: Ej i lager
Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.
A++
Produktblad
  • Fri frakt
  • Bra priser
  • Kunnig support

Har du frågor?

Ring oss: 0171-66 30 20
Mejla oss: order@e-klok.se
Mer info: Vanliga frågor

Luftvärmepump Mitsubishi FH35

Med låg ljudnivå, effektiv luftrening och kraftfull värmespridning är luftvärmepumpen FH35 från Mitsubishi Electrics en investering i din uppvärmning och trivsel hemma. Läs mer om funktioner som delat luftflöde, veckotimer och inverterteknik här. 

Anpassad för nordisk kyla

Mitsubishi FH35 är försedd med en rad unika funktioner för att skapa ett behagligt inomhusklimat i hus på nordliga breddgrader. Förutom att den kraftfulla luftvärmepumpen värmer en yta på 100–150m² utan några problem är den även högt energiklassad och effektiv.

Hyper Heating

Mitsubishi FH35 specifikt är utvecklad, tillverkad och testad för våra svenska förhållanden. Ditt inomhusklimat hålls alltså varmt och skönt även under kalla vinternätter. Den höga verkningsgraden garanterar effektiv drift även i extremt stark kyla. Energiklass när det kommer till kyla ligger på hela A+++, med en effekt på 3,5 kW.

 

Hyper Heating-tekniken i Mitsubishi FH35 innebär att värmepumpen fortsätter ge lika mycket värme även när utomhustemperaturen sjunker (ner till -15 °C). Vidare garanteras du värmedrift ner till -25 °C. Dessutom är värmepumpen utrustad med I-save funktion, för 10°C underhållsvärme. 

Sprid värmen från braskaminen

Fan Mode gör det möjligt att köra enbart med fläkt inomhus. Med denna inställning får du en bra spridning av värmen från andra värmekällor som din braskamin eller öppna spis. Det i sig minskar även övriga värmekällors förbrukning. 

Inverterteknik för jämn temperatur

Mitsubishi Electrics inverterdrivna kompressorer har en avancerad teknik som hela tiden anpassar effekten efter husets värmebehov. 

Fördelar med inverter

Inverterteknik är en innovation med flera fördelar. Förutom att du får en jämnare inomhustemperatur i hemmet, hålls elkonsumtionen nere. Tekniken fungerar så att din luft-luftvärmepump inte stängs av eller sätts igång vid temperaturförändringar, vilket betyder att mindre energi dras och ljudnivån hålls lägre. I stället bibehålls en jämn temperatur. Dessutom innebär inverterteknik att luftvärmepumpen slits mindre, vilket gör den mer hållbar och miljövänlig.

 

  • Bibehåller en jämn temperatur.

  • Justerar automatiskt temperaturen så att inga större förändringar sker, vilket minskar elkonsumtion. 

  • Temperaturförändringar utomhus känns inte av inomhus. 

  • Mindre slitage, lägre ljudnivå och högre komfort. 

Renar luften inomhus

Förutom förstklassiga uppvärmningsegenskaper hos Mitsubishi FH35 är den även utrustad med Plasma Quad-filter som effektivt renar luften från damm och oönskade partiklar. Det innebär att den gör ditt inomhusklimat mer hälsosamt att vistas i. 

Flera funktioner hos Mitsubishi FH35 

Förutom snabbuppvärmning och den effektiva invertertekniken hos Mitsubishi FH35 finns det fler funktioner att ta del av hos denna luft-luftvärmepump. Bland annat veckotimer, rörelsesensorer, extremt låg ljudnivå och delad luftström.

Timer för hela veckan

Med funktionen Weekly Timer kan du programmera din luftvärmepump för hela veckan. Välj temperatur och på/av-läge efter dina rutiner och behov för att få en ännu bättre energibesparing.

Human sensor

Human Sensor ger dig total kontroll över värmepumpens funktioner. Den känner av var du befinner dig i rummet och styr luftdraget därefter. Vanligtvis bort från dig, men en het sommardag vill du kanske låta det fläkta mot dig. När ingen är i rummet, kan din luftvärmepump även ställas in att sänka eller höja temperaturen två grader – en liten justering för stunden som sparar mycket energi i längden

Tyst, men kraftfull

Med en ljudnivå på 20 dB är det svårt att märka att det ens sitter en luft-luftvärmepump monterad på väggen, arbetandes med att värma hemmet. Med den nämnda invertertekniken bibehåller luftvärmepumpen en jämn temperatur inomhus, utan att stänga av och på fläkten – det gör att ljudet dämpas och enheten drar mindre energi. 

Led värmen dit du vill

Double Flap är en funktion som gör att du med ett enkelt handgrepp kan dirigera luftströmmen dit du vill. Klaffen som sprider luften är dessutom delad, det gör att du kan värma både under- och övervåningen på samma gång. Det som krävs är att klaffen är rätt placerad, till exempel invid en trappa som leder upp i huset. 

Installation av Mitsubishi FH35 

När det kommer till en installation av luft-luftvärmepumpen Mitsubishi FH35 är det viktigt att låta en behörig installatör sköta jobbet. 20grader.se har erfarna installatörer och kyltekniker över hela landet och du kan enkelt välja att köpa till monteringen av värmepumpen i samband med köpet. 

Vilken installation väljer du?

Det finns två olika typer av installationer som vi utför. 

 

  • Den ena installationen är standard, och sker när du byter ut en gammal luftvärmepump mot en ny. Då används befintlig el och vi monterar ned den äldre pumpen samtidigt som den nya sätts på plats. 

 

  • I den andra installationstypen ingår eldragning. Denna installation är rätt för dig som inte har en pump du ska byta ut, utan endast en ny att montera upp. Installationen går till på det sättet att vi drar el till den närmsta, lämpliga elpunkten. 

 

Det är våra certifierade kyltekniker som utför installationen – och det är alltid garanti på jobbet som utförs. 

Hör av dig till 20grader.se 

Vi är rikstäckande och finns när och där du behöver oss. Undrar du något? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på kundtjanst@20grader.se eller 010 330 00 20. Vi gör vad vi kan för att hjälpa dig hitta rätt värmepump till ditt hus – och för att svara på alla frågor du kan tänkas ha. 

 

Beställ din luftvärmepump Mitsubishi FH35 fraktfritt redan idag!

Mer information
Tillverkare (märke)Mitsubishi Electric
Energiklass ettiketA++
Energiklass VärmeA++
Effekt värme4,0 (1,0-6,6) kW
SCOP4,8
Energiklass KylaA+++
Effekt kyla3,5 (0,8-4,0) kW
Förbrukning värme / kyla i kW0.82 / 0.8
Garanterad drifttemperatur värmedrift−25
Ljud (db)20
Garanti (år)5
Modellbeteckning innedelMSZ-FH35VE
Mått innedel Höjd-Bredd-Djup305x925x234
Avstånd från tak3-5 cm
Innedelens vikt13,5
Modellbeteckning utedelMUZ-FH35VEHZ
Mått utedel Höjd-Bredd-Djup550x800x285
Utedelens vikt37
KylmediumR410
Nätspänning (V)230
Rekommenderad avsäkring amp13
El-koppling viainnedel eller utedel
Rördimension1/4 ’’–3/8”
Max rörlängd (m)20
Max höjdskillnad (m)12
serviceJa

Lämna ett meddelande


Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.