Toshiba luftvärmepumpar

Japanska Toshiba har över 40 års erfarenhet inom elektronik och är en av de världsledande aktörer inom värmepumpsteknik.

Visar alla 7 resultat

Betygsatt 0 av 5

Toshiba Daiseikai 9 RAS 35 Nordic

Upp till 190 m² • Drift till -30°C • Nya köldmediet R32

17.290 kr

Delbetala 1595.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Toshiba Daiseikai 8 Arctic 25 luftvärmepump

Upp till 165 m² • Drift ned till -25°C • Bästa Norrlandspumpen

16.900 kr

Delbetala 1559.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Toshiba Daiseikai 8 Arctic 35 luftvärmepump

Upp till 180 m² • Drift ned till -25°C • Bästa Norrlandspumpen

17.900 kr

Delbetala 1652.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Toshiba Daiseikai 9 RAS 25 Nordic

Upp till 165 m² • Drift till -30°C • Nya köldmediet R32

15.800 kr

Delbetala 1458.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Toshiba Shorai 25 Nordic

Upp till 160 m² • Drift till -25°C • Nya köldmediet R32

12.900 kr

Delbetala 1191.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Toshiba Shorai 35 Nordic

Upp till 190 m² • Drift till -25°C • Nya köldmediet R32

13.900 kr

Delbetala 1283.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Toshiba WiFi-modul

Toshiba fjärrstyrning • Passar Daiseikai 9, Shorai & Seiya • Via WiFi

2.190 kr

Delbetala 204.95 kr i 12 mån
Info

Toshiba luftvärmepumpar

Toshibas mål är att leverera produkter av högsta kvalitet och med ny innovation för att deras luftvärmepumpar ska stödja miljön samtidigt som de levererar trygghet och pålitlighet till deras kunder. Alla Toshibas system är designade med fokus på energieffektivitet, pålitlighet, utseende och smidiga installationer.

Toshiba luft-luftvärmepumpar hjälper till att sätta standarden för energieffektivitet och komfort. Toshiba fortsätter att utveckla marknadsledande produkter som passar bra för både hem och företag.

Garanti Toshiba

Garanti Toshiba e-klok.se5 års garanti gäller för dig som privatperson och gäller när du köper luftvärmepumpen och installationen via auktoriserade återförsäljare till Toshiba. En service måste utföras inom tre år från installationen. Registrering sker på Clima.se, men kommer även att ske via Toshiba värmepumpshemsida. Du kommer även kunna skicka in registreringskortet.

Länk till garanti för Toshiba

 

Daiseikai 9 – serien

Värmepumpen Daiseikai 9 är Toshibas kraftigaste värmepump och har en hög värmeeffekt vid låga utomhustemperaturer. Vid -7 ° C ger Arctic 35 hela 5400 W och vid -15 ° C ger den 4400 W. Daisekai 8 klarar drift ner till -25 ° C. Luftvärmepumpen Toshiba Daiseikai 8 är speciellt konstruerad för hög värme och optimala besparingar i kallt klimat. Detta är Toshibas mest energieffektiva luftvärmepump. Arctic 25 har den högsta energiklass A+++ både i värme- och kyldrift!

Hur fungerar en luftvärmepump från Toshiba?

En luftvärmepump har både en inomhusdel och en utomhusdel. Utomhusdelen hämtar värmen från luften och för över den till innedelen. Från den avgår värmen sedan till inomhusluften direkt tack vare fläkten som finns i den.

Med en luftvärmepump sparar du vanligtvis runt 30-50 procent av ett hus värmebehov per år, men sjunker utomhustemperaturen minskar pumpens kapacitet för energisparande. Denna typ av värmepump är till andra uppvärmningssystem ett komplement, exempelvis elvärme som är direktverkande.

Då besparingen ska bli så hög som möjligt är det viktigt att placeringen av inomhusdelen, som sprider värmen, blir rätt. Det är att föredra att ha en öppen planlösning i ditt hus och ventilationen bör vara god för att spridningen av värmen ska bli så effektiv som möjligt.

På sommaren kan du använda din luftvärmepump för att få svalka genom luftkonditionering. Även till avfuktning. Men i dessa lägen ger den ingen energibesparing.

Varför ska du installera en luft/luftvärmepump från Toshiba?

En luft/luftvärmepump kommer att sänka elräkningen din samt minska energiförbrukningen. Den är miljövänlig då den bidrar till minskade koldioxidutsläpp.

Fler fördelar med luft/luftvärmepump:

  • Behagligt inomhusklimat
  • Miljövänlig, då den gör om energin från uteluften
  • Kan användas som ac på sommaren
  • Optimerar energibesparingen, tystgående med lång livslängd
  • Perfekt för hus som använder direktverkande el
  • Enkel installation

Gör en investering för att spara energi, miljö och pengar – Köp en luft/luftvärmepump från Toshiba

Att köpa en värmepump är inte så dyrt i jämförelse med till exempel bergvärme, det krävs ingen grävning eller borrning i mark eller berg. Det ger låga installationskostnader. Återbetalningen av investeringen kommer ske snabbt med tanke på Toshibas höga verkningsgrad.

En annan anledning att välja en luft/luftvärmepump är miljövänligheten. Då den använder sig av utomhusluften, en helt gratis gåva från naturen, till uppvärmningen av ditt hus. Även vid så låga temperaturer som lägre än 0 °C finns värme i luften att hämta.

Toshiba är framtagen för det nordiska klimatet

Toshiba ligger i framkant när det gäller att utveckla luftvärmepumpar som är energieffektiva. De tar fram egendesignade aggregat, anpassade för  de olika marknaderna som finns. Det betyder att Toshibas värmepumpar i som säljs i Norden är framtagna för våra nordiska årstider.

Styr din Toshiba luft/luftvärmepump med mobilen

Genom att kontrollera din luft/luftvärmepump med din mobil, får du kontroll på värmeregleringen i huset oavsett var du befinner dig. App- och SMS-styrning ger möjligheten till en tvåvägskommunikation mellan din luftvärmepump och din mobil. Du kan höja och sänka både temperaturen och fläkthastigheten samt få uppdateringar om både strömavbrott och temperaturfall.