namntavling-coway-700x250

Tävling!

I samband med Coway tävlar vi ut luftrenaren Coway Classic (värde 3.445 kronor).

Du kan antingen delta i tävlingen på något av följande sätt:

 • Gilla vår Facebook-sida samt gilla och kommentera i inlägget på vår Facbook-sida med det namn du tycker vår nya luftrenare ska få (tagga den du tycker behöver en luftrenare)
 • Följ oss, samt gilla och kommentera inlägget på vår Instagram (tagga den du tycker behöver en luftrenare)
 • Fyll i formuläret nedan

Tävlingen avslutas den 30/4. Lycka till!

Tävlingsvillkor

 1. Tävlingen arrangeras av e-klok.se på vår hemsida, vår Facebook-sida, samt vår Instagram-sida mellan 14 mars till 30 april 2020.
 2. Tävlingen går ut på att antingen gilla vår facebooksida, gilla och skriva sitt namnförslag i en kommentar i inlägget (tagga en person som du tycker behöver en luftrenare), följa vår Instagram, gilla tävlingsbilden samt kommentera med ditt bidrag (tagga en person som du tycker behöver en luftrenare) eller fyll i formuläret på vår hemsida. För att delta i tävlingen skall du vara minst 18 år och folkbokförd i Sverige. Anställda på e-klok.se kan ej vinna i tävlingen.
 3. Vinn en Coway Classic, värde 3.445:-
 4. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 5. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 6. e-klok.se kan inte ställas ansvarig för eventuella tekniska fel hos tredje part som gör att tävlingen inte kan genomföras enligt ovan.
 7. Genom att delta i tävlingen ger deltagarna e-klok.se rätt att utan kostnad och utan ytterligare tillstånd publicera vinnarens namn på e-klok.se's kanaler som webbsidor och sociala medier.
 8. Juryn består av representanter från e-klok.se, vars bedömning är opartisk och vars beslut inte går att överklaga.
 9. Vinnarna kommer att meddelas via Facebook. Om vinnaren ej återkommit till e-klok.se inom 24 timmar från det att denne blivit kontaktad utser juryn en ny vinnare.
 10. Genom att delta i tävlingen ger det e-klok.se rätt att skicka ut nyhetsbrev och erbjudanden till deltagarna.
 11. Om du har några frågor med anledning av dessa tävlingsregler, vänligen kontakta vår kundtjänst.
 12. Om flera personer deltagit i tävlingen med samma namnförslag så kommer personen som skickade bidraget först att koras som vinnare.