STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

Trygg e-handelCO2 neutral website

Varukorg

träffar.

No hits.

Bli vår testfamilj!

Bli vår testfamilj! 

Vi söker tre testfamiljer i Mälardalen som kan vinna varsin KUBIE energibesparingsbox med installation, värde 8.240:-! Få billigare el med KUBIE energibesparingsbox 25A, den installeras direkt efter elmätaren och det är ingen monitor som visar hur mycket el som förbrukas, utan med hjälp av KUBIE ska du kunna göra en besparing på dina kWh. 

För att delta i tävlingen vill vi att du gillar e-klok.se på Facebook, tagga gärna två vänner i komentarsfältet och nämn en förbättring man kan få med KUBIE!

Tävlingen pågår på Facebook till 25 mars!

Lycka till

Tävlingen är för boende i Mälardalen och installation av KUBIE sker av EnergiVaktarna. Vinnarna kommer att kontaktas via Facebook och de kommer att presenteras på våra sociala medier. Testfamiljerna kan även komma att användas i marknadsföringssyfte.

 

 

 Tävlingsvillkor

 1. Tävlingen arrangeras av e-klok.se på vår Facebook-sida mellan 2-25 mars 2018.    
 2. Tävlingen går ut på att gilla vår sida, svara på en fråga och tagga två vänner i kommentarsfältet. För att delta i tävlingen skall du vara minst 18 år och folkbokförd i Sverige. Anställda på e-klok.se kan ej vinna i tävlingen.    
 3. KUBIE energibesparingsbox med installation, värde 8.240:-
 4. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 5. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.    
 6. e-klok.se kan inte ställas ansvarig för eventuella tekniska fel hos tredje part som gör att tävlingen inte kan genomföras enligt ovan.    
 7. Genom att delta i tävlingen ger deltagarna e-klok.se rätt att utan kostnad och utan ytterligare tillstånd publicera vinnarens namn på e-klok.se's kanaler som webbsidor och sociala medier.    
 8. Juryn består av representanter från e-klok.se, vars bedömning är opartisk och vars beslut inte går att överklaga.    
 9. Vinnarna kommer att meddelas via Facebook. Om vinnaren ej återkommit till e-klok.se inom 24 timmar från det att denne blivit kontaktad utser juryn en ny vinnare.    
 10. Genom att delta i tävlingen ger det e-klok.se rätt att skicka ut nyhetsbrev och erbjudanden till deltagarna.    
 11. Om du har några frågor med anledning av dessa tävlingsregler, vänligen kontakta info@e-klok.se.

Meny