träffar.

No hits.

Vi levererar inom hela Europa! /

We deliver all over Europe!

Retur

Privatpersoner har enligt lag rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar. När du returnerar din vara måste forumläret fyllas i för att kunna behandlas av e-klok.se.

Namn 
Adress 
Postort 
Telefon 
E-post 
Ordernummer 
Orsak till retur 
  
  
  
  
  

 

Information om returer

När du returnerar din produkten via Posten sänder du det som företagspaket det vill säga med direktleverans till Albion Nordic AB, Traktorgatan 2, 745 37 Enköping, du får själv bekosta returfrakten. Märk sändningen med ditt ordernummer. OBS! Vi tar inte emot ombudspaket, de kommer att gå tillbaka till dig.

Spara inlämningskvittot – tänk på att du ansvarar för returförsändelse samt att varan skickas till rätt plats för att få en säker återbetalning.

Vänligen observera att ångerrätt ej gäller företag.

Vid ej uthämtat paket

Hämtar du inte ut ditt paket så kommer det automatiskt att gå i retur till oss efter 14 dagar och du kommer debiteras för den extra fraktkostnaden och eventuell lagerhyra från Schenker. Den kommer debiteras i efterhand i en ny separat faktura.

Kostar det något om jag inte hämtar ut paketet?
Ja, du betalar själv returfrakten. Om sändningen inte hämtas ut tillkommer en returfrakt beroende på vilken typ av produkt du har beställt.

Upp till 3 kg - 150 kr

3 kg till 9 kg - 300 kr

10 kg till 20 kg - 350 kr

Från 21 kg - 800 kr

Det kan ta upp till 14 dagar för en retur att komma till oss och behandlas på vårt lager.

Kommer det en ny faktura på det nya beloppet om jag gör en retur?
Ja, finns det någonting kvar att betala på fakturan skickar Avarda ut en uppdaterad faktura via mail till dig efter att vi har behandlat din retur. Det sker den 7:e varje månad. Om du vill betala din faktura innan vi har behandlat din retur så drar du av beloppet för varorna du har returnerat. Tänk på att lägga till rätt priset på reuren om du inte redan betalat returfrakten själv. Vid retur återbetalas inte extra tilläggsavgifter som t.ex. Express. Fler frågor på dn faktura? Hör av dig till Avarda på +46 10 161 33 50.

Meny