träffar.

No hits.

Vi levererar inom hela Europa! /

We deliver all over Europe!

Poolvärmepump och poolvärmare

Förläng utesäsongen med en poolvärmepump! Med en poolvärmepump kan du få behaglig temperatur i vattnet även när temperaturen i liften är lite kallare, så som under för- eller sensommaren.

Läs mer

Poolvärmepump - Poolvärmare - Värmepump pool

En poolvärmepump gör det enkelt att få en behaglig temperatur i din utomhuspool. Ställ bara in önskad temperatur så hanterar värmepumpen resten. Njut av sommaren längre, då du kan få skön värme i vattnet redan under försommaren och även inpå sensommaren.

På e-klok.se hjälper vi dig att hitta rätt värmepump för din pool.

Hur fungerar en poolvärmepump?

En poolvärmare fungerar på exakt likadant som en luft/vattenvärmepump. Den hämtar sin värme från luften utomhus, värmen överförs sedan till vatten tack vare bland annat en kompressor och ett köldmedium. Det som skiljer en luft/vattenvärmepump som är skapad för att klara ett vattenburet uppvärmningssystem i ditt hus och en poolvärmare, är den att en poolvärmepump är konstruerad att klara av den påfrestningen som blir genom kontakt med salt, smutsigt och klorerat vatten. De utsatta delarna består därmed av extra tåligt material.

Poolvärmepumpen värmer vattnet konstant tills den önskade temperaturen är uppnådd, och stänger sedan av sig själv automatiskt. Den stannar sedan avstängd tills temperaturen sjunker tre grader och går då igång igen automatiskt. För att spara energi genom att låta poolvärmaren arbeta mindre kan du lägga över till exempel en solfolie på din pool.

Poolvärmepumpar för 50 kubikmeter

KMP's poolvärmepump KMP Premium 9 passar pooler med upp till 50 kubikmeter vatten i. COP-värdet ligger på 6,0. Det gäller vid en vattentemperatur på 26 grader Celsius och en lufttemperatur på 26 grader Celsius.

Poolvärmepumpar för 70-75 kubikmeter

KMP's andra modell av poolvärmepump, KMP Premium 13 passar för pooler som rymmer upp till 75 kubikmeter vatten. COP-värdet, som ligger på 6,0, gäller då pooltemperaturen är 26 grader Celsius och även lufttemperatur 26 grader Celsius.

Fjärrstyr din poolvärmare

Med KMP's smarta fjärrstyrning kan du styra din poolvärmare vart du än befinner dig med hjälp av WiFi via din mobiltelefon. 

Poolvärmepump - Poolvärmare - Värmepump pool

Meny