träffar.

No hits.

Vi levererar inom hela Europa! /

We deliver all over Europe!

Bionaire avfuktare

Avfuktare från Bionaire skyddar mot de negativa effekterna av överdrivet mycket fuktighet i ditt hem. Att kunna kontrollera fukten i ditt hem är viktigt för trevnad och välmående i allmänhet. Det är viktigt att bevara lämplig fuktighetsnivå i ditt hem för ren luft inomhus. Alldeles för låg luftfuktighet kan orsaka torr hud, retande hals och irriterade ögon, medan för hög luftfuktighet kan bidra till mögel, dammkvalster och andra allergener. Vilken är lösningen? Styr fuktighetsnivån på ett enkelt sätt i ditt hem med luftfuktare och avfuktare från Bionaire.

Läs mer

Om luftavfuktare från Bionaire

Överdriven luftfuktighet i ditt hem - speciellt under sommarmånaderna - är mer än bara ett obehagligt fenomen för din familj. Överdriven luftfuktighet bidrar till tillväxten av mögel, svamp och dammkvalster. Luftkonditioneringsenheter avfuktar delvis luften men ofta är det inte nog. Avfuktare fungerar på egen hand eller som ett tillägg till en luftkonditionerare för att kontrollera fuktigheten i de rum som är som mest känsliga för skadliga effekter från överdriven luftfuktighet: badrum, kök och källare.

Avfuktare från Bionaire är konstruerade för hushållsbruk och finns att få i olika storlekar med varierande funktioner för att se till att du väljer den enhet som passar bäst i din hemmiljö. Leta efter en modell som är anpassad för den rumsstorlek där den ska användas, samt med automatisk avstängning och inbyggda luftfilter.

Vad avfuktare gör - Varför detta är viktigt De avlägsnar överdriven fukt från luften. Överdriven luftfuktighet bidrar till tillväxten av mögel, svamp och dammkvalster. Det kan även skada elektronik och musikinstrument, orsaka röta och dra till sig skadedjur i ditt hem.

Hur fungerar avfuktare?

Avfuktare fungerar som en luftkonditionerare som har både varma och kalla spolar i samma låda. En fläkt driver in fuktig luft från rummet över den kalla spolen för att kondensera fukten och fånga upp vattnet från luften. Luften passerar sedan över den varma spolen för att värma upp den till dess ursprungliga temperatur och blåsa den tillbaka ut i rummet.

Sofistikerad, kompakt design – Avfuktare från Bionaire® är snygga, eleganta och kompakta, designade för att försköna ditt hem.

Meny