Vi använder cookies på e-klok.se för att göra din upplevelse bättre på vår hemsida. Ge oss tillåtelse att använda cookies genom att välja Jag samtycker eller om du önskar mer information välj alternativet Jag vill ha mer informationVarukorg

träffar.

No hits.

Elmätare

Med smarta elmätare kan du hålla koll på din energiförbrukning. Du kan se på öret eller kilowatten hur mycket el du gör av med.

Läs mer

Elmätare

OWL + USB en energi monitor med möjlighet till dataloggning

OWL + USB är lätt att använda, den är trådlös och batteridriven så att du kan använda skärmen runt ditt hem och minska din elförbrukning. OWL + USB är utrustad med en USB-port som gör att dataöverföring till en PC-applikation för att rita grafer och vidare analys.  

OWL + USB är en klassledande kvalitet monitor till ett pris som snabbt skulle betala sig på kostnadsbesparingar, och hjälpa miljön på samma gång.  

Programvaran levereras med OWL + USB och är inte kompatibel med Apple Macintosh OSX.

Eliq Online och Eliq EnergiDisplay 

Från Eliq erbjuder vi två varianter energimätare Elig Online och Eliq EnergiDisplay. Med Eliq synliggörs elförbrukningen i vardagen och gör det enkelt för hela familjen att spara tusenlappar. Samtidigt bidrar du till en renare miljö, genom att identifiera alla elbovar och motivera hela familjen till ett energismart beteende, så kan du enkelt sänka di elräkning med 25 %.

Meny