Om oss

Ledande distributör av produkter som skapar bra inomhusklimat

Albion Nordic AB i Enköping är ett företag med lång historia av produkter som förbättrar inomhusklimatet. Vi är distributörer och tillverkare av produkter för inomhusklimat, och vår verksamhet har utvecklats med väldigt många nya tjänster och produkter.

Vi jobbar med starka märken inom flertalet olika produktgrupper. Dessa produktgrupper inkluderar bland annat ventilation, luftfuktare, avfuktare, luftrenare, AC, värmepumpar och solceller. Vi har dessutom ett rikstäckande nätverk av fristående servicetekniker, samt installatörer. Vi har flera kanaler i Sverige, med partnerskap inom detaljhandel, distribution och e-handel.

e-klok.se är vår e-handel, där vårt fokus ligger på att sälja produkter som får människor att må bättre. Att ha ett bra inomhusklimat ger bättre hälsa och ökar välmåendet. Vårt mål är att göra det så okomplicerat för människor som möjligt att kyla eller värma sitt hem, rena eller fukta luften, förbättra ventilationen och öka luftflödet hemma - och så mycket mer. Att ha en välmående bostad med välmående människor som bor där är vårt fokus, så hör gärna av dig om du har några som helst frågor kring detta. Vi håller oss uppdaterade på det senaste inom branschen så att du kan känna dig säker i att du enbart handlar bra produkter av oss. Det är också den främsta anledningen till att vi bara säljer produkter från etablerade tillverkare med bra rykte.

Hos e-klok får du även alltid fri frakt till närmsta Schenker-terminal, så att du inte behöver tänka på fraktkostnader.

Ledande distributör av produkter som skapar bra inomhusklimat

Vi försöker vara Sveriges mest pålitliga e-handel inom inomhusklimat, och du får mer än gärna läsa våra omdömen på Prisjakt och våra omdömen på Trustpilot.