Varukorg

träffar.

No hits.

Vi levererar inom hela Europa! /

We deliver all over Europe!

Om e-klok.se

e-klok är Sveriges ledande expert på energi och inomhusklimat på nätet. e-klok.se är framför allt en handelssajt, men vi satsar även på att ha stenkoll på de senaste trenderna i branschen och hålla dig uppdaterad på allt som rör energi- och klimatsmarta produkter. Det gör vi bland annat genom att länka till energirådgivaren.se som både är en informationssite och blogg för er som är intresserade av och vill diskutera energi- och klimatsmarta lösningar. Vi hoppas att den här kombinationen speglar vårt engagemang för den här typen av produkter och att du kan göra kloka val rörande ditt inomhusklimat.  

Här har du 5 andra goda skäl att handla på e-klok.se: 

  • Riktigt bra priser. Eftersom vi är Nordens största aktör på Värmepumpar kan vi köpa stora volymer och därmed pressa priserna
  • Vi säljer bara Nordiska modeller, vi arbetar med noga utvalda installatörer och adderar 5 års garanti. Allt för att du skall kunna göra en trygg affär
  • Vi levererar alltid snabbt - Oftast har du varan inom ett par dagar
  • Vi tillhandahåller en mängd olika betalningsalternativ för att förenkla ditt köp
  • Vi lever som vi lär och tar ansvar för miljön – därför CO2-kompenserar vi

Luftvärmepumpar

På e-klok.se hittar du en mängd olika värmepumpar. Vi har samlat ledande varumärken som LG, Electrolux, Daikin, Unico - Ingen utedel, Hitachi, Mitsubishi Electric, Fujitsu, Panasonic och Toshiba

LG

LG har ett flertal olika värmepumpar för Nordiskt klimat. Deras Flaggskepp  LG Nordic Prestige har fått utmärkelsen bäst i test någonsin av SP, på uppdrag av Energimyndigheten. Utöver LG Nordic Prestige har LG också modellerna Nordic Artcool Mirror och Nordic Libero Plus som båda är två högprestanda luft luft värmepumpar med underhållsvärme och flera andra viktiga funktioner.

Mitsubishi

Också Mitsubishi har ett flertal olika värmepumpar som är anpassade för Nordiskt klimat. Mitsubishi Elctrics flaggskepp är Kirigamine FH och den säljs i två storlekar FH25 och FH35. De är testade av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut på uppdrag av Energimyndigheten och räknas till en av topp modellerna för det nordiska klimatet tillsammans med LG som också nått väldigt höga testresultat. Såväl FH 25 som FH 35 levererar bra resultat när det gäller värmeeffekt och årsvärmefaktor. Tillsammans med LG så är Mitsubishi kända för att ha värmepumpar som ger bra årsvärmefaktor även vid minusgrader, något som är centralt vid nordisk drift.

Panasonic

Ett företag som varit med länge på den Nordiska värmepumpsmarknaden är Panasonic. De har ett flertal modeller i toppskiktet och testar löpande sina modeller hos SP på uppdrag av Energimyndigheten. Panasonics väggmonterade luftvärmepumpar effektiv värme ner till -35 °C och är samtidigt snälla mot miljön. Deras senaste modeller heter CZ och NZ med R32 köldmedium. Panasonics instegsmodell kallas för CE och det är en stabil och enkel värmepump. Mellannivån kallas för NE och har t.ex. funktioner som underhållsvärme vilket gör den lämpad för t.ex. fritidshus. Därefter kommer Panasonics flaggskeppsmodell HE.

Daikin

Daikin värmpumpar är utvecklade och tillverkade för att fungera effektivt i vårt nordiska klimat. Daikin har idag sin tillverkning och testverksamhet i tre toppmoderna fabriker i Europa för att tillgodose de höga krav och den stora efterfrågan från Europamarknaden. Daikin värmepumpar har gjort sig kända för sin höga kvalité, låga ljudnivåer och höga driftsäkerhet.

Luftvårdsprodukter

På e-klok.se hittar du en mängd olika luftvårdsprodukter som t.ex. luftrenare, avfuktare, befuktare och portabel aircondition. Vi säljer kända varumärken som Coway, Arctus, Coolman m.fl

Luftrenare

I kategorin luftrenare har e-klok.se valt att fokusera på Coway som har flera modeller som är godkända av Svenska Astma och Allergiförbundet. Med en luftrenare som uppfyller de hårda krav som Astma och Allergiförbundet ställer kan du som konsument vara säker på att du får en produkt som verkligen gör stor skillnad för luftkvaliteten i ditt hushåll. Oavsett om du är allergiker eller bara vill ha ett fräschare inomhusklimat så är en riktigt bra luftrenare alltid en bra investering.

I kategorin luftrenare finns också flera modeller från LifeAir, de är framför allt kända för luftrenare med stilren design och en teknologi som bygger på jonisering istället för den mer traditionella modellen med filtrering genom filter.

Avfuktare

I kategorin avfuktare har e-klok.se valt att fokusera på Arctus som med sin stilrena design och funktionalitet anpassad för nordiska behov, vunnit stora framgångar de senaste året.

Meny