Meaco

Meaco är ett ledande brittiskt varumärke inom avfuktare och har sedan 1991 försett främst Europa med avfuktare av god kvalitet. Meaco har under de senaste åren vunnit ett flertal tester i både Norge som Storbrittanien så när du väljer en Meaco-avfuktare kan du vara säker på att du får en produkt av högsta klass!

Visar alla 2 resultat

Betygsatt 0 av 5

Meaco DD8L Zambezi

Testvinnare • Sorptionsteknik • Låg ljudnivå

4.990 kr

Delbetala 462.95 kr i 12 mån
Info
Betygsatt 0 av 5

Meaco 50LM industriell avfuktare

Upp till 50 L/Dygn • Kondensvattenpump • Robust

13.946 kr

Delbetala 1287.95 kr i 12 mån
Info

Om luftavfuktare från Meaco

Sverige har, liksom resten av norra Europa, ett klimat med stora temperaturomsvängningar. Dessa temperaturomställningar leder ofta till att luften blir fuktig och att risken ökar för fuktskador. Om inte denna höga luftfuktighet tas om hand kan den leda till problem för både människor som hus och utrymmen.

Meaco, som sedan 1991 har jobbat med avfuktare av högsta klass, har avfuktare för såväl ditt hem som för lite mer krävande miljöer.

Meaco 50 LM, industriell avfuktare

Denna här industriavfuktaren från Meaco är till för dig som kräver en robust och effektiv avfuktare av högsta klass och effektivitet. Klarar av att avfukta upp till 50 liter per dygn och är även försedd med inbyggd pump som kan pumpa bort vatten upp till hela 3 meters höjd.

Meaco DD8L Zambezi, sorptionsavfuktare

Denna sorptionsavfuktare från Meaco är väldigt effektiv när du behöver ta bort fukt i ditt hem. Fungerar alldeles utmärkt även i låga temperaturer och därför är den en mycket bra lösning i båt, husvagn, förråd, vind, garage eller krypgrund. Är dessutom utrustad med en speciellt program, Laundry +, som effektivt torkar dina kläder.