STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

0171-66 30 20

|

info@e-klok.se

träffar.

No hits.

Service luftvärmepump

Serva din luft-luftvärmepump med hjälp av våra auktoriserade kyltekniker!

Läs mer

Serva din luftvärmepump

Garantier på luft-luftvärmepumpar gäller under förutsättning att en service görs inom 3 år från installationsdatum. Denna service står du som kund för och du får anlita valfri ackrediterad installatör.

En korrekt service är jätteviktig för att ni ska få ut maximal funktion och livslängd på er värmepumpen, det måste göras av en ackrediterad kyltekniker.  

Vi kan hjälpa er med service av luftvärmepumpar i hela Sverige! För oss på e-klok.se är det viktigt att våra kunder är nöjda med sitt köp av värmepump. Därför arbetar vi med ackrediterade, och av e-klok godkända, installationsföretag över hela landet. 

 

Servar i hela Sverige

Vi erbjuder service i hela Sverige samt av alla våra varumärken som vi säljer på e-klok.se. Även om luftvärmepumpen inte är köpt på e-klok.se är du välkommen att anlita våra kyltekniker för service. 

 

Garanti

Har du köpt både luftvärmepump och installation via e-klok.se får du dessutom hela 5 års helgaranti på din värmepump som är inhandlad hos oss. Under förutsättning att en service görs inom 3 år från installationsdatum. Denna service står kund för och får anlitas av valfri ackrediterad kyltekniker.  

Menu