träffar.

No hits.

Varukorg

0171-66 30 20

mån-tor 8-19, fre 8-18, sön 16-21

Wood's luftrenare

Wood's luftrenare är framtagna tillsammans med svenska experter, med över 40 års erfarenhet av luftrening. Tack vare det patenterade Active ION HEPA-filtersystemet, har Wood's luftrenare en otroligt hög reningsnivå, till en bråkdel av ljudnivån och energiförbrukningen mot traditionella luftrenare. Detta beror på att Wood's använder jonisering för att fånga partiklar från luften. Detta är inte ovanligt; många luftrenare på marknaden använder jonisering. Men det som får Wood's att sticka ut är Active ION HEPA-filtret.

Läs mer

Wood's luftrenare - effektiva, tysta, energisnåla

Jonisering i luftrenaren ger luftpartiklarna en lätt elektrisk laddning. Partiklarna dras nu till varandra, vilket ökar deras storlek, som i sin tur gör dem lättare att fånga. Men framför allt, partiklarna ges en positiv laddning, som kommer att få dem att dras till negativt laddade ytor. När luftrenaren är igång, är Active ION HEPA-filtret elektriskt laddat. Trådarna i filtret ges en negativ laddning, som kommer att dra till sig redan positivt laddade luftpartiklar. Denna teknik har två stora fördelar. Active ION HEPA-filtret kan vara betydligt mindre tät än traditionella HEPA-filter och ändå nå så höga (eller högre) reningsnivåer. Luftpartiklarna fångas fortfarande, tack vare den elektriska laddningen av filtret. Ett mindre tätt filter innebär att luften kan passera mer fritt genom filtret. Kort sagt, luftpartiklar fångas i filtret - luften fångas inte. Detta, i sin tur, innebär att Wood's luftrenare inte behöver driva luften genom renaren och kan därför använda mycket mindre fläktar. En mindre fläkt förbrukar mindre energi och är mindre bullriga än en stor fläkt. Tack vare det patenterade Active ION HEPA-filtersystemet, är Wood's luftrenare nästan helt tysta och kommer inte att förbruka mer energi än en klockradio, Internet-router eller mikrovågsugn på stand by-läge! Samtidigt som de är tysta och har låg energiförbrukning, är Wood' luftrenare också otroligt effektiva. Wood's luftrenare avlägsnar föroreningar från luften ned till partikelstorlek 0,0003 mm - vilket är 50 gånger mindre än bakterier!

Wood's gör luftrenare för att matcha alla behov

ELFI 150
en väggmonterad luftrenare för sovrum eller andra mindre områden upp till 30 m2. 

ELFI 300
en kompakt och kraftfull luftrenare för vardagsrum, lägenheter eller andra medelstora ytor upp till 60m2. 

ELFI 900
en av de mest kraftfulla luftrenare på marknaden som gjorts för större lägenheter, hus, kaféer eller andra större ytor upp till 160m2.

10 års garanti

Wood's luftrenare är av högsta kvalitet och kapacitet. vilket är anledningen till varför du får så mycket som upp till 10 års garanti på din produkt! Allt du behöver göra är att registrera din produkt och byta filter när de gått ut. Enkelt, eller hur?

FAQ

Varför behöver jag en luftrenare? Är inte vissa partiklar bra för immunförsvaret? 

Immunsystemet stärks bara av vad vi äter och dricker. Luftföroreningar innehåller inte några vitaminer eller andra hälsosamma ämnen. Ju mindre luftföroreningar du andas in, desto bättre kommer du att må.

Är det verkligen hälsosamt med allt för ren luft?

Luften kan inte bli "allt för" ren med hjälp av en luftrenare. Helt ren luft är bara luft, utan föroreningar. Inomhusluften är generellt mycket lägre kvalitet än uteluften eftersom föroreningarna stannar inne och byggs upp till stora mängder. Om du eliminerar orsaken till allergier och astma (såsom pollen, damm och andra partiklar) kommer symptomen att minska.

Meny