träffar.

No hits.

Varukorg

0171-66 30 20

mån-tor 8-19, fre 8-18, sön 16-21

Wilfa luftrenare

Wilfa har funnits i hem sedan 1948. Wilfa är ett norskt företag som producerar luftrenare anpassade för den nordiska marknaden, både vad gäller design, funktion och användarvänlighet.

Läs mer

Om luftrenare från Wilfa

AS Wilfa är ett norskt företag som etablerades 1948 och till att börja med producerade dammsugare. Produktsortimentet utvecklades snabbt med olika elektriska produkter. Wilfa har lång erfarenhet av utveckling av produkter anpassade för Norge och den nordiska marknaden.

AS Wilfa och dotterbolag är 100 % norskägda och vår fokus är inriktad på nordiska krav beträffande design, användarvänlighet och säkerhet. Vi utvecklar och marknadsför Wilfa som vår egna märkesvaror, samt internationella varumärke som Laura Star.

Idag har Wilfa dotterbolag i Sverige, Danmark, Finland, Estland och Hong Kong och är en av den största nordiska gruppen inom vårt produktområde. Wilfakoncernen omsatte 280 miljoner kronor 2008.

Säkerhet och trygghet är självklart det viktigaste för oss och vi har ett nära samarbete med NEMKO (Norges Elektriska Materialkontroll) så att inga produkter lanseras på marknaden innan NEMKO har värderat produkterna. Med detta går vi längre än myndigheternas krav.

Wilfa AP-5W

Luftrenaren Wilfa AP-5W är den senaste luftrenaren från Norska Wilfa. Det är en prisvärd, kompakt och energieffektiv luftrenare i snygg design. Avancerat filtreringssystem (3 filter: förfilter, HEPA -filter, kol filter) som filtrerar bort allergener, skadliga gaser och ultrafina partiklar. UV-ljus: tar bort över 97,6 % av bakterier och virus. Max. arbetsyta 20 m².

Dålig luft i hemmet 

De flesta bostäder i Sverige är redan för dåligt ventilerade, och risken är att problemen med dålig inomhusluft ökar ytterligare.Fler kemikalier i hemmen och ett fuktigare klimat ökar behovet av bra ventilation. Bara en liten andel av bostäderna i Sverige klarar de nuvarande rekommendationerna. Att det finns föroreningar i utomhusluften, till exempel vid hårt trafikerade vägar eller i närheten av flygplatser, det är de flesta av oss fullt medvetna om. Men för många är det också läge att fundera på hur det står till med luften inomhus. Ett bra sätt för att få ett bättre inomhusklimat är att investera i en luftrenare.

Meny