träffar.

No hits.

Vi levererar inom hela Europa! /

We deliver all over Europe!

Prisjakt

Har du frågor?

Ring oss:0171-66 30 20 Mejla oss: info@e-klok.se Vanliga frågor

Luftrenare och luftfuktare Coway 1010DH

Coway APM-1010DH är en högeffektiv luftfuktare och luftrenare i snygg design. Dessutom med låg driftskostnad och långa filterbytesintervaller. Den kombinerade luftrenaren och luftfuktaren har fyra effektiva filter som håller ditt hem fritt från pollen, farliga gaspartiklar, damm, virus, bakterier med mera. Risken att utveckla andningsproblem, allergier och astma minimeras. Utöver det tar den bort andra lukter så som bilavgaser, matos, cigarettrök med mera. Coway 1010DH klarar av ytor upp till 67 m² när det gäller luftrening, samt 33 m² när det gäller luftbefuktning.

Finns i lager
  APM-1010
4 929,00 kr
Delbetala 411 kr i 12 mån  Klarna

Luftfuktare motverkar torr inomhusluft

Vår kombinerade luftrenare och luftfuktare ger dig en bättre inomhusmiljö. Vi tillbringar den mesta delen av tiden inomhus. På grund av det är luften inomhus så viktig för vårt välbefinnande. Att luften inte är för torr och att den är ren är viktiga faktorer att se över. Om luften inomhus skiljer sig mycket från luften utomhus, det är då det blir problem. Det händer speciellt vintertid.

Den torra inomhusluften kan orsakar torra slemhinnor med ökad förkylningsrisk, det kan även förvärra astma och ge torr hud. Andra mer vardagliga symptom som torr luft kan skapa är trötthet och huvudvärk.

För vårt hem och kontor kan torr luft orsaka sprickor i trämöbler och parkettgolv, även musikinstrument kan lätt blir ostämda. Problem med papper i skrivare och kopiatorer.

HEPA-filter och Rening - Coway APM-1010DH har HEPA-filter 13 filtrerar ner till partikelstorlek 0.26 mikrometer (µm) och renar upp till 99,5%.

4-stegsfiltrering - En optimal luftrening av vilket uppnås genom tillämpning av fyra filter. Tvättbart förfilter, MCC Mediumfilter, deodorantfilter och ANTI-FLU HEPA-filter.

5-stegs filter Coway APM-1010Dh

4-stegsfilter

De olika filtren eliminerar:

Tvättbart förfilter - Avlägsnar relativt stora dammtussar, mögel, hår från djur och människor.

MCC mediumfilter - Ett filter med flera olika funktioner. Här har hela tre olika filter lagts ihop till ett kombinerat filter kallat MCC mediumfilter. Filtret tar bort partiklar så som pollen under vår och sommar, virus, giftiga gaser och bakterier, till exempel legionella och influensa.

Deodoriserande filter - De aktiva kolpartiklarna i det deodoriserande filtret eliminerar matos och otrevliga hushållslukter.

ANTI-FLU HEPA filter - Coways innovativa ANYTI-FLU HEPA fångar upp mikropartiklar och slår ut virus med upp till 99,9 % effektivitet. Naturliga ämnen från ginkgo och japanska sumakträd förstör proteinet på virusens yta. Filtret avlägsnar också fint damm och cigarettrök, samtidigt som de antibakteriella och mögeldödande egenskaperna hos de organiska antibakteriella ämnena eliminerar bakterier och mögel.   

Naturlig avdunstning - Luftfuktningsfilter med nätstruktur

Kombination - Luftrening och luftfuktning. Välj mellan funktionerna enbart luftrening eller kombinerad luftrening och luftfuktning. Med naturlig förångning och ställbar fuktighetsnivå får du bästa möjliga inomhusmiljö. Ställbar luftfuktighetsnivå: 40 %, 50 %, 60 % eller Max.

Fuktighetsindikator - Eller hygrometer visas på LED-displayen, den visar din nuvarande nivå på luftfuktighet.

Renhetsindikatorn och vattenbehållaren

Bilden visar renhetsindikatorn och vattenbehållaren

Kraftfull luftfuktning - Fuktsystemet kan avdunsta upp till 450 ml per timme. 

Auto off-timer - Du kan välja timer, 1-8 timmar så att den automatiskt släcks när önskad tid har passerat

Autoljus On/Off - Växlar till viloläge för tyst drift när rummet blir mörkt

Luftfuktare

Naturlig luftfuktning- Naturlig fukt producerar partiklar som är mindre än med andra luftfuktningsmetoder. Luftfuktningen skapas naturligt och är säker för den mänskliga andningssystemet, eftersom 0,1 nm stora partiklar inte kan överföra till exempel virus. Samt att hem och möbler förblir säkert eftersom vattenmolekylen inte kan fästa och orsaka mögel och mjöldagg.

Renhetsindikatorn - Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljöautomatisk styrningen

Luftflödesregleringar - 4 fläkthastigheter så du kan justera önskad hastighetsnivå

Hygieniskt fuktsystem - förhindrar mikroorganismer i tanken kan blomstra och spridas i luften.

Coway APM-1010DH - Har blivit recenserad av smarto.se. Söker du en produkt som ger maximal inomhuskomfort är eventuellt en kombinerad luftrenare och luftfuktare rätt för dig. Här kan du läsa testet.

Luftrenare Coway APM 1010DH
Rumsstorlek upp till: 67 m² luftrening | 33 m² luftfuktning |Ljudnivå 18db | Höjd 58,6 cm | Bredd 41 cm | Djup 24,3 cm | Vikt 10 kg | Effektförbrukning 40-50 W | Ställbar luftfuktighetsnivåer 4 st | Garanti 2 år |

 

Fler luftrenare

Varumärke   Coway
Modell   APM-1010DH
Rek. yta luftrening 67
Rek. yta luftfuktning 33
Maximalt luftflöde m³/h 324
Befuktningskapacitet ml/h 450
Vattentank liter 3
Höjd cm 58,6
Bredd cm 41
Djup cm 24,3
Vikt kg 10
Effekt W 44
Ställbar luftfuktighestsnivåer   4
Lägsta ljudnivå dB(A) 18
Högsta ljudnivå dB(A) 49
Elförbrukning W 40-50
HEPA-filter   13
Garanti   2 år

 Bruksanvisning APM-1010DH

 Produktblad Coway APM-1010DH

Ditt betyg
Varumärke   Coway
Modell   APM-1010DH
Rek. yta luftrening 67
Rek. yta luftfuktning 33
Maximalt luftflöde m³/h 324
Befuktningskapacitet ml/h 450
Vattentank liter 3
Höjd cm 58,6
Bredd cm 41
Djup cm 24,3
Vikt kg 10
Effekt W 44
Ställbar luftfuktighestsnivåer   4
Lägsta ljudnivå dB(A) 18
Högsta ljudnivå dB(A) 49
Elförbrukning W 40-50
HEPA-filter   13
Garanti   2 år

 Bruksanvisning APM-1010DH

 Produktblad Coway APM-1010DH

Läs mer

Våra kunder älskar oss!

Logotyper
Dela Skriv ut

Relaterade produkter

Meny