STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

0171-66 30 20

|

info@e-klok.se

träffar.

No hits.

Coway luftrenare

Skapa en allergifri zon redan idag!

Vi är säkra på att du kommer bli nöjd med din luftrenare från Coway. Marknadens bästa luftrenare som renar din inomhusluft effektivt och energisnålt. De är dessutom rekommenderade av Astma- & Allergiförbundet samt Brittiska Allergiförbundet.

Läs mer

Luftrenare Coway 1008DH

Marknadsledande och effektiva luftrenaren Coway AP-1008DH med prisbelönt design i läder är en stilren och energisnål luftrenare med inbyggd fyrstegsfiltrering. Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljö den befinner sig i. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet samt det Brittiska Allergiförbundet. Maximal arbetsyta 73 m2.

 Köp extra filter till luftrenaren här!

  Finns i lager   Artikelnr: AP-1008DH
4 490,00 kr

Astma- och Allergiförbundet

Rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet - Rekommenderas till alla med speciella behov, bland annat för dig med allergi eller astma. Speciellt utvecklad för att eliminera starka dofter som parfym med mera. Läs mer om testet! 

Rening och HEPA - Coway 1008DH har HEPA-filter 13, filtrerar ner till partikelstorlek 0.26 mikrometer (µm) och renar upp till 99,5%.

Inbyggt 4-stegsfiltreringssystem - Förfilter, MCC mediumfilter, deodorantfilter och HEPA-filter, som filtrerar och renar din inomhusluft. Tar även effektivt bort oönskade dofter som cigarettlukt, matlagningslukt samt andra hushållslukter

4-stegsfilter Coway 1008DH
4-stegsfilter

De olika filtren eliminerar:

Förfilter - Behandlat med antibakteriella material och avlägsnar relativt stora dammkorn, pollen, mögel, hår från människor och husdjur med mera.

MCC mediumfilter - Detta är ett mångsidigt filter, 3 olika typer av filter som har anpassats och kombineras till ett MCC mediumfilter. Det avlägsnar partiklar till exempel pollen som förkommer under vårsäsongen, avlägsnar giftiga gaser, virus och bakterier såsom influensa, legionella med mera.

Deodorantfilter - Eliminerar lukter från till exempel mat, skadlig gas samt otrevliga hushållslukter.

HEPA-filter - Det högprestanda HEPA-filtret avlägsnar effektivt fina partiklar och cigarettrök samtidigt som de antibakteriella och antimögelfunktionerna från de organiska antibakteriella materialen eliminerar bakterier och mögel.

Filterbytesindikator - Smart indikator som visar när det är dags att byta filter.

Filterset - Behöver du nya filter till din luftrenare? De hittar du här Coway-AP-1008DH filterset

Renhetsindikatorn - Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljön

Renhetsindikatorn Coway 1008DH
Visar renheten i luften

Auto ljus On/Off - Växlar till viloläge för tyst drift när rummet blir mörkt

Gaspartikelsensor - 1008DH är en luftrenare från Coway som är utrustad med gaspartikelsensor, utöver den fysiska partikelsensorn som alla Coway luftrenare är utrustade med. En gaspartikelsensor eliminera starka dofter som till exempel parfymer

Tyst drift - Högeffektiv luftrening med tyst drift

ECO - När ingen förorening upptäcks på 30 minuter kommer fläkten att stanna automatiskt för att spara energi

Energiklass A - Trots att den står på dygnet runt så använder den bara den energi som behövs

Design - En perfekt kombination av slimmad design och kraftfulla prestanda  

Luftrenare Coway AP-1008DH
Rumsstorlek upp till: 73 m² | Ljudnivå 21db | Höjd 64,5 cm | Bredd 35,4 cm | Djup 19,4 cm | Vikt 7,3 kg | Effektförbrukning 47 W | Garanti 2 år |

Fler luftrenare

Modell   AP-1008DH
Rek. rumsstorlek    73 m²
Maximalt luftflöde   350 m³/h
Fas    1-fas
Höjd   64,5 cm
Bredd   35,4 cm
Djup   19,4 cm
Vikt   7,3 kg
Effekt   38 watt
Lägsta ljudnivå dB (A) 21
Högsta ljudnivå dB (A) 48
Elförbrukning   47 W
HEPA   13
Garanti    2 år

Produktblad Coway 1008DH

Bruksanvisning 1008DH

Av skrivet 2014-03-02 18:12:09
Jättebra!;
Ditt betyg

Modell   AP-1008DH
Rek. rumsstorlek    73 m²
Maximalt luftflöde   350 m³/h
Fas    1-fas
Höjd   64,5 cm
Bredd   35,4 cm
Djup   19,4 cm
Vikt   7,3 kg
Effekt   38 watt
Lägsta ljudnivå dB (A) 21
Högsta ljudnivå dB (A) 48
Elförbrukning   47 W
HEPA   13
Garanti    2 år

Produktblad Coway 1008DH

Bruksanvisning 1008DH

Läs mer
Dela Skriv ut

Coway är ett Sydkoreanskt företag som riktar in sig på extra energisnåla luftrenare, fler och bättre filter samt med smarta lösningar. Sortimentet innehåller produkter som skapar ett bra, energismart och hälsosamt inomhusklimat. Flertalet av luftrenarna från Coway är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet och de är utöver det flerfaldigt prisbelönade för sin design.

 

Luftrenare för utrymmen upp till 40-63 m²
Prisvärda, kompakta och energieffektiva luftrenare som passar dig som behöver rena ett rum eller mindre utrymme. Luftrenarna fångar upp partiklar som mögel, damm, cigarettrök, pollen, matos med mera.
~ Läs om Coway 0509DH eller Coway 1009CH

Luftrenare för utrymmen upp till 64-78 m²
Högeffektiva luftrenare som tack vare olika filtersystem ger dig ren och fräsch luft i ditt hem. Alla filter har olika funktioner och tar bort oönskade lukter, damm, pollen, mögel, cigarettlukt, matlagningslukt mm.
~ Läs om Coway APM-1010DH, Coway 1008CH och Coway 1008DH

 

Svalan-märkt

Rekommendation av produkter Astma- och Allergiförbundets rekommendation av produkter skall ses som en vägledning för konsumenten i sökandet efter produkter som kan vara bra ur allergisynpunkt. Under mitten av 70-talet började Astma- och Allergiförbundet att utveckla verksamheten för rekommendationer av produkter. Syftet är att medlemmarna ska kunna känna sig hjälpta i sitt val av produkter. De rekommenderade produkterna är märkta med förbundets namn och märke. Mängden av parfym, allergen eller irriterande ämnen i produkterna är så pass liten att inga kända medicinska fall finns rapporterade. Dock kan ingen fullständig garanti ges att en produkt inte orsakar någon form av reaktion hos någon, då olika människor reagerar på olika sätt. Vissa människor kanske är så pass känsliga att en reaktion ändå uppstår till följd av användande av produkten.

Expertgrupp/granskningsråd

Rådet består av specialister inom medicin, kemi och teknik. Dessa har i sin tur kontakter med annan expertis. Den slutliga rekommendationen och bedömningen är baserad på tester, forskningsresultat, recepturer, mätningar, vetenskap, produktinformation samt beprövad erfarenhet. I allt arbete gäller ”försiktighetsprincipen”. Om det finns minsta tveksamhet vad produkten innehåller och vilka egenskaper den har kan rådet inte rekommendera produkten.

Förbundsstyrelsen är de som tar det slutgiltiga beslutet.

Luftrenarkriterier

Se de rekommenderade produkterna

 

Så här fungerar en luftrenare

En luftrenare är en produkt som avlägsnar föroreningar från luften inomhus. Genom intaget dras förorenad luft in i luftrenaren. Förfiltret som sitter först samlar upp de grövsta partiklarna. Sedan passerar luften genom de olika filtren och renas från de olika partiklar. Coway 1008CH och 1009CH har båda ett 3-stegs filter medans Coway 1008DH har ett 4-stegs filter. Processen avslutas med att en kraftfull fläkt sprider tyst ut luften i rummet.

UFY-förfilter - Det här filtret är behandlat med material som är antibakteriella och det tar bort större partiklar så som mögel, damm, hår från husdjur och människor med mera.

Förfilter - Det här filtret har behandlats med materiel som är antibakteriella och som tar bort större dammkorn, hår från husdjur och människor, mögel med mera.

Deodorantfilter - Eliminerar lukter från till exempel mat, skadlig gas samt otrevliga hushållslukter.

HEPA-filter - HEPA-filtret är ett högpresterande filter som tar bort finare partiklar och till exempel cigarettrök. Filtret är både antibakteriellt och har antimögelfunktion vilket gör att det både tar bort mögel och bakterier.

A3 mediumfilter – A3 mediumfilter tar bort partiklar som damm och oönskade dofter samt skyddar HEPA-filtret. Det tar också bort bakterier aktivt och kan rengöras med dammsugare.

MCC mediumfilter – Ett filter med funktionerna från tre olika filter som har sammansatts till ett MCC mediumfilter. Filtret tar effektivt bort partiklar så som influensa- och legionellabakterier, virus, giftiga gaser och pollen.

Coway luftrening

Menu