STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

0171-66 30 20

|

info@e-klok.se

träffar.

No hits.

Coway luftrenare

Skapa en allergifri zon redan idag!

Vi är säkra på att du kommer bli nöjd med din luftrenare från Coway. Marknadens bästa luftrenare som renar din inomhusluft effektivt och energisnålt. De är dessutom rekommenderade av Astma- & Allergiförbundet samt Brittiska Allergiförbundet.

Läs mer

Luftrenare Coway 1008CH

Bäst i test i Testfaktas luftrenartest! Coway 1008CH är en stilren och energisnål luftrenare med intelligent trestegsfiltrering. Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljö den befinner sig i. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet samt det Brittiska Allergiförbundet. Maximal arbetsyta 73 m2.

 Köp extra filter till luftrenaren här!

  Finns i lager   Artikelnr: AP-1008CH
3 080,00 kr

Astma- och Allergiförbundet
Rekommenderas av Astma- & Allergiförbundet - Rekommenderas till alla med speciella behov, bland annat för dig med allergi eller astma.
Läs mer om testet!

Bäst i test - I april 2016 utsågs Coway 1008CH till bästa luftrenaren bland hård konkurrens i Testafktas luftrenartest som utfördes av SP. Se hela testet nedan och läs mer om det här

Rening och HEPA - Coway 1008CH har HEPA-filter 12 och filtrerar ner till partikelstorlek 0.26 mikrometer (µm) och luftrenaren renar upp till 99,5%.

3-stegsfilter - Det inbyggda filtreringssystemet (förfilter, A3 mediumfilter och HEPA-filter) ger dig och din familj frisk, ren och ny luft dygnet runt. Tar även effektivt bort oönskade dofter som cigarettlukt, matlagningslukt samt andra hushållslukter.

3-stegs filter Coway 1008CH
3-stegsfilter

De olika filtren eliminerar:

Förfilter - Behandlat med anti-bakteriella materiel och avlägsnar relativt stora dammkorn, pollen, mögel, hår från människor och husdjur med mera.

A3 mediumfilter - A3 mediumfilter (antibakteriellt kolfilter) tar bort partiklar som damm, pollen och oönskade dofter samt skyddar HEPA-filtret. Det tar också bort bakterier aktivt och kan rengöras med dammsugare.

HEPA-filter - Det högprestanda HEPA-filtret (HEPA-12) avlägsnar effektivt fina partiklar och cigarettrök samtidigt som de antibakteriella funktionerna och antimögelfunktionerna från de organiska antibakteriella materialen eliminerar bakterier och mögel.
Filtret ska dammsugas från dess framsida, så att inte partiklarna dras längre in i filtret!

Filterbytesindikator - Smart indikator som visar när det är dags att byta filter.

Filterset - Behöver du nya filter till din luftrenare? Det hittar du här Coway-AP-1008CH filterset

Renhetsindikatorn - Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljön.

Renhetsindikatorn Coway 1008CH
Visar renheten i luften

Auto ljus On/Off - Växlar till viloläge för tyst drift när rummet blir mörkt.

Tyst drift - Högeffektiv luftrening med tyst drift.

ECO - När ingen förorening upptäcks på 30 minuter kommer fläkten att stanna automatiskt för att spara energi.

Autoläge - Justerar automatiskt luftflödeshastigheten baserat på luftkvaliteten.

Energiklass A - Högeffektiv flödesväg konstruktion som känner av hur snabbt eller hur mycket den måste arbeta beroende på den luft du har i rummet.

Design - En perfekt kombination av slimmad design och kraftfulla prestanda.

Luftrenare Coway AP-1008CH
Rumsstorlek upp till: 73 m² | Ljudnivå 22db | Höjd 64,5 cm | Bredd 35,4 cm | Djup 19,4 cm | Vikt 6,8 kg | Effektförbrukning 45 W | Garanti 2 år |

Fler luftrenare

Modell   AP-1008CH
Rek. rumsstorlek    73 m²
Maximalt luftflöde   350 m³/h
Fas    1-fas
Höjd   64,5 cm
Bredd   35,4 cm
Djup   19,4 cm
Vikt   6,8 kg
Effekt   45 watt
Lägsta ljudnivå dB (A) 22
Högsta ljudnivå dB (A) 49
Elförbrukning   47 W
HEPA   12
Garanti    2 år

Produktblad Coway 1008CH

PDF Bruksanvisning 1008CH

PDF bruksanvisning 1008CH ENG

Ditt betyg

Modell   AP-1008CH
Rek. rumsstorlek    73 m²
Maximalt luftflöde   350 m³/h
Fas    1-fas
Höjd   64,5 cm
Bredd   35,4 cm
Djup   19,4 cm
Vikt   6,8 kg
Effekt   45 watt
Lägsta ljudnivå dB (A) 22
Högsta ljudnivå dB (A) 49
Elförbrukning   47 W
HEPA   12
Garanti    2 år

Produktblad Coway 1008CH

PDF Bruksanvisning 1008CH

PDF bruksanvisning 1008CH ENG

Läs mer
Dela Skriv ut

Coway är ett Sydkoreanskt företag som riktar in sig på extra energisnåla luftrenare, fler och bättre filter samt med smarta lösningar. Sortimentet innehåller produkter som skapar ett bra, energismart och hälsosamt inomhusklimat. Flertalet av luftrenarna från Coway är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet och de är utöver det flerfaldigt prisbelönade för sin design.

 

Luftrenare för utrymmen upp till 40-63 m²
Prisvärda, kompakta och energieffektiva luftrenare som passar dig som behöver rena ett rum eller mindre utrymme. Luftrenarna fångar upp partiklar som mögel, damm, cigarettrök, pollen, matos med mera.
~ Läs om Coway 0509DH eller Coway 1009CH

Luftrenare för utrymmen upp till 64-78 m²
Högeffektiva luftrenare som tack vare olika filtersystem ger dig ren och fräsch luft i ditt hem. Alla filter har olika funktioner och tar bort oönskade lukter, damm, pollen, mögel, cigarettlukt, matlagningslukt mm.
~ Läs om Coway APM-1010DH, Coway 1008CH och Coway 1008DH

 

Svalan-märkt

Rekommendation av produkter Astma- och Allergiförbundets rekommendation av produkter skall ses som en vägledning för konsumenten i sökandet efter produkter som kan vara bra ur allergisynpunkt. Under mitten av 70-talet började Astma- och Allergiförbundet att utveckla verksamheten för rekommendationer av produkter. Syftet är att medlemmarna ska kunna känna sig hjälpta i sitt val av produkter. De rekommenderade produkterna är märkta med förbundets namn och märke. Mängden av parfym, allergen eller irriterande ämnen i produkterna är så pass liten att inga kända medicinska fall finns rapporterade. Dock kan ingen fullständig garanti ges att en produkt inte orsakar någon form av reaktion hos någon, då olika människor reagerar på olika sätt. Vissa människor kanske är så pass känsliga att en reaktion ändå uppstår till följd av användande av produkten.

Expertgrupp/granskningsråd

Rådet består av specialister inom medicin, kemi och teknik. Dessa har i sin tur kontakter med annan expertis. Den slutliga rekommendationen och bedömningen är baserad på tester, forskningsresultat, recepturer, mätningar, vetenskap, produktinformation samt beprövad erfarenhet. I allt arbete gäller ”försiktighetsprincipen”. Om det finns minsta tveksamhet vad produkten innehåller och vilka egenskaper den har kan rådet inte rekommendera produkten.

Förbundsstyrelsen är de som tar det slutgiltiga beslutet.

Luftrenarkriterier

Se de rekommenderade produkterna

 

Så här fungerar en luftrenare

En luftrenare är en produkt som avlägsnar föroreningar från luften inomhus. Genom intaget dras förorenad luft in i luftrenaren. Förfiltret som sitter först samlar upp de grövsta partiklarna. Sedan passerar luften genom de olika filtren och renas från de olika partiklar. Coway 1008CH och 1009CH har båda ett 3-stegs filter medans Coway 1008DH har ett 4-stegs filter. Processen avslutas med att en kraftfull fläkt sprider tyst ut luften i rummet.

UFY-förfilter - Det här filtret är behandlat med material som är antibakteriella och det tar bort större partiklar så som mögel, damm, hår från husdjur och människor med mera.

Förfilter - Det här filtret har behandlats med materiel som är antibakteriella och som tar bort större dammkorn, hår från husdjur och människor, mögel med mera.

Deodorantfilter - Eliminerar lukter från till exempel mat, skadlig gas samt otrevliga hushållslukter.

HEPA-filter - HEPA-filtret är ett högpresterande filter som tar bort finare partiklar och till exempel cigarettrök. Filtret är både antibakteriellt och har antimögelfunktion vilket gör att det både tar bort mögel och bakterier.

A3 mediumfilter – A3 mediumfilter tar bort partiklar som damm och oönskade dofter samt skyddar HEPA-filtret. Det tar också bort bakterier aktivt och kan rengöras med dammsugare.

MCC mediumfilter – Ett filter med funktionerna från tre olika filter som har sammansatts till ett MCC mediumfilter. Filtret tar effektivt bort partiklar så som influensa- och legionellabakterier, virus, giftiga gaser och pollen.

Coway luftrening

Menu