STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

Trygg e-handelCO2 neutral website

Varukorg

träffar.

No hits.

Coway filterset

För att bibehålla den höga prestandan du förväntar dig från din luftrenare, rekommenderar vi att filtret byts ut enligt rekommendationen på modellen.

Här hittar du alla reservfilter till våra Coway luftrenare.

Har du ingen luftrenare? Köp valfri luftrenare från Coway med ett extra filterset och få ytterligare 200 kronor i rabatt. Ange koden "Vårstäda" i kassan. 
OBS! Erbjudandet gäller endast om du köper en luftrenare plus ett extra filterset.

Läs mer

Rengöring av Coways luftrenare

För Coway luftrenare kommer här en kort procedurbeskrivning för rengöring av partikelsensor och återställning efter filterbyte. På sidan av luftrenaren finns sensor och återställning. Allt detta är viktigt för att luftrenaren ska upprätthålla den prestanda som önskas.

Rengöring partikelsensorn

Nedan finner du bild på procedur för periodisk rengöring av sensor för partikelmätning. Rengör på markerade ställen med lätt fuktad bomulls tops. Använd en torr tops för att torka upp kvarvarande fukt. Rengör varannan månad for att bibehålla sensorns förmåga att mäta renhet.

Coway luftrenare

Vid filterbyte

När Filterbytesindikator lyser. Byt ut det berörda filtret och tryck på RESET-knappen med ett vasst verktyg. Genom att sticka in ett tunt föremål, exempelvis en tandpetare eller ett uträtat gem, återställs filtersensorn genom att hålla markerad knapp intryckt till du får en signal.

Coway luftrenare

Kom ihåg att återställa på filterknappen.

Meny