Produkter > > Olimpia Splendid Pelèr Tower luftkylare

Olimpia Splendid Pelèr Tower luftkylare

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

Olimpia Splendid Pelèr Tower

När vår- och sommartemperaturen når 23-25 grader börjar vi känna lätt obehag med värmen i bostäder, på kontoret, i skolor, hos de gamla på seniorboendet samt i offentliga lokaler. Många gånger är fastighetens ventilation dåligt underhållen samt att det saknas tillräcklig kyla för att skapa rätt komfort. Du blir snabbt trött och du presterar sämre i skolan eller på jobbet. En kostsam erfarenhet.

Med Olimpia Splendid Pelèr Tower kan du sänka inomhustemperaturen och skapa en bättre inomhusmiljö. Olimpia Splendid är ett italienskt företag med mer än 60-års erfarenhet av inomhusklimat i kombination med klassisk italiensk design. Olimpia Splendid Tower ger dig en användarvänlig och funktionell luftkylare som även förbättrar luftkvaliteten inomhus. Olimpia Splendid Pelèr Tower är smidig och kompakt luftkylare som levererar en sval luft när du behöver det som bäst, oavsett om du är på arbetet eller hemma.

Varför luftkylare?

Varför är en luftkylare ett bra alternativ, jämfört med en AC? En av de stora fördelarna är att med en luftkylare slipper man den klumpiga frånluftsslangen som en portabel AC alltid måste ha. Luftkylare behöver ingen slang, vilket uppskattas av många användare. En luftkylare använder istället vatten för att sänka temperaturen genom att höja luftfuktigheten i rummet.
När vattnet avdunstar i luftkylaren, med hjälp av den inbyggda fläkten, blandas vattenmolekyler med luften och det leder till att värmen fångas upp av vattenmolekylerna vilket sänker temperaturen i rummet. Vår rekommendation är att du ska ha max 60% fuktighetsnivå för att uppnå bästa effekt. Huvudregeln är att ju torrare inomhusluft du har i rummet, desto större kyleffekt får du med Olimpia Splendid Pelèr Tower. Den faktiska sänkningen kan bli 1-3 grader.

Placera Pelèr Tower vid ett öppet fönster eller balkongdörr

Olimpia Splendid Pelèr Tower har sin bästa effekt om den placeras vid ett öppet fönster så att frisk luft kan dras in via kylaren och för att sedan spridas ut i rummet.
En luftkylare är dock inte samma sak som en AC och du får inte samma kyleffekt. En AC har kompressor och köldmedium, vilket gör att en AC kan leverera kallare luft än vad en luftkylare kan mäkta med. Med en luftkylare får du en känsla av sval sommarvind och en av fördelarna med Pelèr Tower är att den drar extremt mycket mindre energi än en AC. Du får alltså ett miljövänligt alternativ med Pelèr Tower!

Teknisk info

Pelèr Tower har följande egenskaper:
Luftflöde (max):  300 m3 / h
Maximal lufthastighet:  6 m / s
Maximal ljudeffektnivå dB (A):  64
Tankkapacitet:  3,5 liter
Roterande bas
Integrerad jonisator
LED-display och touchkontroller, samt fjärrkontroll
Integrerad timer upp till 12 timmar
Teknisk specifikation
Produktkod:   99312
EAN-kod:  8021183993127
Matningsspänning V / Hz:  220-240/50
Maximal effekt W:  65
Fläkthastigheter:  3
Luftvolym (maximalt) m³ / h:  300
Lufthastighet (max) m / s:  6
Ljudtrycksnivå dB (A):  50-52
Maximal ljudeffektnivå dB (A):  64
Vattentankens kapacitet liter:  3,5
Märkning:  CE-LVD / EMC / GR / ROHS / ERP / TUV
Produktstorlek (B x H x D) mm:  320 x 1100 x 320
Produktstorlek (förpackning) (B x H x D) mm:  245 x 1125 x 230
Vikt (utan förpackning) Kg:  5,0
Vikt (med förpackning) Kg:  6,0
Timer:  1-12 timmar
Avtagbar vattentank:  Nej
Oscillerande funktion:  Ja
Fjärrkontroll:  Ja

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Olimpia Splendid Pelèr Tower luftkylare”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale