STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

0171-66 30 20

|

info@e-klok.se

träffar.

No hits.

Wood's avfuktare

Wood's började tillverka luftavfuktare i Kanada redan år 1950. Mer än 65 år och över 400.000 sålda avfuktare senare kan de det mesta om fukt- och mögelproblem. Wood's avfuktare är det enklaste, billigaste och mest effektiva sättet att bli av med överflödig fukt och dålig lukt. Med en otrolig hållbarhet är Wood's luftavfuktare kända för att hålla i många, många år. Wood's har luftavfuktare för alla behov.

Läs mer

Woods avfuktare

Avfuktare för krypgrunder

Woods har flera avfuktare som är lämpliga för avfuktning i krypgrunder och torpargrunder. I de allra flesta fall räcker det med en kondensavfuktare, men om din krypgrund kan bli kallare än +5°C kanske du bör välja en sorptionsavfuktare. I krypgrunder är det viktigt med hög luftgenomströmning. När luften cirkulerar försäkrar man sig om att hela utrymmet avfuktas, och inte bara avfuktarens närområde. En avfuktare med hög luftgenomströmning får hela krypgrunden att torka snabbt och effektivt och risken för mögeluppkomst elimineras, i hela utrymmet. Genom att ha en relativ fuktighet på cirka 50-60 % blir det enkelt att hålla fukt, mögel och annat skadligt på tryggt avstånd.

Avfuktare för källare

Fukt uppstår lätt i källarutrymmen då den varma luften från ovanvåningen möter den kalla i källaren. Fukten kan också tränga in genom väggarna från den omliggande marken. Särskilt under sommaren och tidig höst kan detta leda till höga fuktighetsnivåer i källaren. För hög luftfuktighet kan skada huset och resultera i kostsamma reparationer och saneringsarbeten. Det påverkar också komforten i huset då mögel, kvalster och spindlar trivs i fuktiga källare. En luftavfuktare i källaren sänker snabbt, effektivt och energisnålt luftfuktigheten i källaren och eliminerar risken för fukt- och mögelproblem. Genom att hålla den relativa luftfuktigheten på ungefär 50 % så säkerställer du en trivsam och hälsosam miljö för både huset och de som bor i det.

Avfuktare för tvättstugor och torkrum

Har du huset eller lägenhet fylld med blöta kläder, lakan och handdukar efter varje gång du tvättar? Att låta tvätten lufttorka tar lång tid samtidigt som torktumlare sliter på kläderna. Med en avfuktare från Woods kan du torka tvätten snabbt och skonsamt samtidigt som du avfuktar rummet! Många av Woods avfuktare blåser ut varm, torr luft på ovansidan vilket ger en föneffekt av tvätten som torkar i rekordfart! Att torka tvätt en luftavfuktare går snabbt och enkelt. Den fuktiga luften sugs upp och ut kommer torr och varm luft som torkar tvätten och får bort överflödig fukt. Ju högre kapaciteten är på avfuktaren, desto fortare torkar tvätten.

Avfuktare för badrum

Dusch- och badrum är de rum som är mest drabbade av fukt i hemmet. Med Woods luftavfuktare blir du snabbt och enkelt av med överflödig fukt, vilket inte bara betyder att handdukar torkar fortare och håller sig fräscha. Du förebygger även fuktskador i badrummet. Woods har flera kompakta, tystgående och smidiga avfuktare som får plats även i de minsta badrummen.

 

Woods avfuktare

 

Menu