träffar.

No hits.

Varukorg

0171-66 30 20

mån-tor 8-19, fre 8-18, sön 16-21

INNOVA avfuktare

INNOVA erbjuder ett brett sortiment av luftavfuktare, anpassade för alla behov och utrymmen.

I samband med tvätt, bad och dusch bildas fukt i våra hem och eftersom dagens hus är välisolerade, riskerar fukten att stängas inne. Följden blir att kondens bildas på tapeter, tyger, mattor och andra ytor, vilket ofta gör att innemiljön luktar illa. För mycket fukt kan även orsaka fuktskador och bildande av mögel.

Läs mer

Om avfuktare från INNOVA

Avfuktare förbygger effektivt fuktskador

INNOVA luftavfuktare håller mycket hög kvalitet och får gång på gång toppresultat i oberoende tester.

INNOVAs avfuktare är, tack vare designen och det smidiga formatet, väldigt lättplacerad. Dessutom lämpar sig avfuktaren alldeles utmärkt till att ensam torka tvätten på ett snabbt och och energieffektivt sätt.

Vill du skydda ditt hem från fuktskador? INNOVA erbjuder ett noga utvalt sortiment av högeffektiva luftavfuktare, som hjälper dig att skapa en behaglig och hälsosam inomhusmiljö. Din avfuktare kan exempelvis placeras i tvättstugan, badrummet, bastuutrymmet eller sommarstugan.

Med INNOVAs energieffektiva avfuktare reduceras den oönskade fukten i inomhusluften. Den inbyggda hydrostaten upprätthåller automatiskt en optimal luftfuktighetsnivå. Den fuktiga luften sugs in och kondenseras i förångaren.

Överflödig fukt leds till avloppet eller samlas i kondensbehållaren. Sedan återför luftavfuktaren den nu torra och uppvärmda luften till rummet och skapar på så sätt ett angenämt inomhusklimat.

Effektiva avfuktare

INNOVA erbjuder ett brett sortiment av moderna och designade luftavfuktare, som är såväl smidiga och lättplacerade som energisnåla och tystgående. Avfuktare kan exempelvis placeras i tvättstugan, badrummet, bastuutrymmet eller sommarstugan.

Varför ska man fukta av?

Aktiviteter som tvätt, matlagning, bad och dusch bidrar tillsammans med tätare isolering till att bilda kondens på tapeter, mattor och andra ytor. Vilket i förlängningen kan leda till fuktskador, mögel och kvalsterangrepp. Med INNOVAs energieffektiva avfuktare reduceras den oönskade fukten i inomhusluften. Den inbyggda hydrostaten upprätthåller automatiskt en optimal luftfuktighetsnivå. Den fuktiga luften sugs in och kondenseras i förångaren. Överflödig fukt leds till avloppet eller samlas i kondensbehållaren. Sedan återför luftavfuktaren den nu torra och uppvärmda luften till rummet och skapar på så sätt ett angenämt inomhusklimat.

Meny