träffar.

No hits.

Varukorg

0171-66 30 20

mån-tor 8-19, fre 8-18, sön 16-21

Electrolux avfuktare

Den perfekta luftfuktighetsnivån året runt med en avfuktare från Electrolux. Njut alltid av ett komfortabelt inomhusklimat med den här avfuktaren med vilken du kan ställa in den relativa luftfuktigheten på den nivå som passar dig.

Läs mer

Om luftavfuktare från Electrolux

Electrolux är en av världens största tillverkare av hushållsprodukter. Electrolux tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp, dammsugare, värmepumpar, avfuktare och luftrenare. Electrolux är också ägare av flera andra varumärken i samma bransch som till exempel Elektro-Helios, Zanussi, AEG och Volta. Fler än 50 miljoner Electroluxprodukter säljs till konsumenter i 150 länder varje år.

Produktegenskaper för Electrolux avfuktare

Den perfekta luftfuktighetsnivån året runt
Njut alltid av ett komfortabelt inomhusklimat med den här avfuktaren med vilken du kan ställa in den relativa luftfuktigheten på den nivå som passar dig.

Öka komforten inomhus
Skapa ett hälsosammare klimat med den här avfuktaren. Genom att avlägsna restluftfuktighet känns luften fräschare och förebygger tillväxt av mögel och bakterier.

Lägg till en extra fläkt av frisk luft i hemmet
Det särskilda filtreringssystemet i den här avfuktaren höjer kvaliteten och fräschheten på inomhusluften genom att avlägsna damm och fina partiklar.

Hälsosammare, renare luft på schemat
Med timerfunktionen kan du fördröja starten för enheten med upp till 24 timmar så att du kan ställa in den på att vara igång när elektriciteten är som billigast eller när du behöver hälsosam, ren luft som mest.

Exakt fuktkontroll
Den här avfuktaren ger dig direktkontroll över fuktighetsnivåerna i hemmet. Ställ bara in önskad fuktighetsnivå via den praktiska displayen för att njuta av fräschare, sval luft.

Avfuktning på dina villkor
Med den här avfuktaren kan du välja fläkthastighet vilket gör att du kan bestämma hur fort fukten avlägsnas, hur mycket den låter och energiförbrukningen.

Meny