Produkter > > Stadler Form Theo

Stadler Form Theo

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

Stadler Form Theo

Design – Stadler Form är ett schweiziskt företag som är världsberömt för sin stilfulla design. Med sin avsmalnande midja är Stadler Form Theo en avfuktare som du kan placera i en boendemiljö utan att den sticker ut på ett negativt sätt.

Programmera – Avfuktaren Stadler Form Theo är effektiv och du kan programmera både timer och önskad fuktighetsnivå, tack vare den inbyggda hygrostaten. Ställ in fuktighetsnivån på 40%, 50% eller 60% och när önskad nivå nåtts, stänger avfuktaren av sig helt automatiskt. Den kan även stänga av sig när timern nått sin sluttid och du kan välja körtider mellan 1 – 7 timmar. Även när vattentanken är full, stänger Stadler Form Theo av sig automatiskt, vilket är en trygg funktion då du har avfuktaren i en obevakad miljö.

Smidig – Stadler Form Theo har ett integrerat handtag som gör att du lätt kan flytta avfuktaren från rum till rum med bara en hand. Den väger endast 11,4 kg och i och med att den är så pass portabel kan den användas i badrummet, torkrummet, tvättstugan, gillestugan, gästhuset eller garaget.

Kontinuerlig avrinning – Stadler Form Theo är förberedd för kontinuerlig avrinning. Det innebär att det avfuktade vattnet kan ledas ut i golvbrunnen eller avloppet via den medföljande slangen. Det innebär en enorm fördel eftersom vattentanken inte behöver tömmas och avfuktaren kan stå och gå, dygnet runt. Med slangen påkopplad och ansluten till golvbrunn eller avlopp, kan avfuktaren stå i utrymmen som du inte har tillsyn över på flera dagar, exempelvis gäststugan, vinden, källaren, förrådet eller garaget.

Stadler Form Theo avfuktare

Med Stadler Form Theo avfuktare får du:

  • En unik design som gör att avfuktaren passar bra i din hemmiljö
  • Timerfunktion för automatisk avstängning
  • Möjlighet att ställa in vilken luftfuktighet du vill ha
  • Handtag och slanganslutning för flexibelt användande

 

Teknisk info

VarumärkeStadler Form
ModellTheo
Typ av produktAvfuktare
Avfuktningseffekt10 liter/24 h
RumsstorlekUpp till 40 m2
Vattentank storlek2,1 liter
Ljudnivå (dB)42 dB
HygrostatJa
TimerJa, 1-7 timmar
Maximal effekt280 Watt
Spänning230 V, 50 Hz
Dimensioner (B/H/D)305 x 516 x 216 mm
Vikt11,4 kg

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Stadler Form Theo”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale