Produkter > > Meaco 50LM industriell avfuktare

Meaco 50LM industriell avfuktare

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

Meaco 50Lm är en robust avfuktare för proffs som ställer höga krav på kvalitet, kapacitet och användarvänlighet. Den kan staplas på höjden för att spara lagringsutrymme då den inte används, samt att den har en inbyggd pump för att pumpa bort det avfuktade vattnet upp till 3 meters höjd. Andra finesser är att handtaget är fällbart, robusta hjul och hjulaxel, timräknare som inte kan återställas samt att vattnet kan avledas genom en standardkoppling för vattenslangen. Den har ett rengöringsbart filter, så luften renas även då avfuktaren är igång.

Meaco 50Lm använder en roterande kompressor för att öka effektiviteten, upp till 50 liter vatten per dygn, beroende på rumstemperatur och relativ fuktighet. Vattnet avlägsnas via en inbyggd pump som kan pumpa vattnet upp till 3 meter, vilket kan vara värdefullt vid användning i t.ex. källare. Slangkopplingen är en standardiserad ”trädgårdsslangkoppling”, vilket innebär att det är enkelt att ansluta valfri slanglängd och slangtyp.

Den inbyggda timräknaren kan inte återställas, vilket gör att Meaco 50Lm passar perfekt för de företag som vill hyra ut en avfuktare, eller i de fall man vill se hur länge avfuktaren varit i drift, för att beräkna strömförbrukningen. Vid försäkringsskador kan användandet av en avfuktare i bostäder leda till högre strömförbrukning och timräknaren är i dessa fall viktig för att påvisa hur länge den varit i drift, för att rätt ersättning för strömförbrukning ska utgå.

Teknisk info

ModellMeaco 50LM
Maximal kapacitet56 L/Dygn
Strömförbrukning max970 W
Luftflöde510 m3/h
TimräknareJa, ej möjlig att nollställa
Höjd51,0 cm
Bredd38,0 cm
Längd68,0 cm
Vikt36,5 kg
FilterJa
Arbetstemperatur5°C-35°C
Ljudnivå lägre än60 dbA
Garanti2 år

 

Produktblad Meaco 50LM

Länk till leverantör Bedre Inneklima

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Meaco 50LM industriell avfuktare”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale