Produkter > > Airwatergreen Flex Integrate avfuktare

Airwatergreen Flex Integrate avfuktare

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

Airwatergreen Flex Integrate är till byggd för att klara tuffa miljöer och är baserad på svenskpatenterad varmkondensationsteknik. Det som är speciellt med Airwatergreen Flex Integrate är att den kan kopplas till en fastighets befintliga övervakningssystem. Detta gör att personen som är ansvarig för fastigheten enkelt kan övervaka fuktighetsnivåerna i fastigheten.

Airwatergreens produkter används ofta i industriella miljöer, museer och andra kulturhistoriska objekt. De har vunnit flera innovationspris för deras nyskapande teknik. Dessa produkter används i stor utsträckning och i många olika situationer. De klarar de allra tuffaste miljöerna. Airwatergreen har lång erfarenhet av att skapa optimala förhållanden för att undvika skadliga bakterier, mögel och svamp. De passar utmärkt i krypgrunder och vindsutrymmen av den anledning att produkterna uthärdar väldigt låga temperaturer.

Ny teknik som är oberoende av temperatur

Airwatergreen Flex Integrate använder en väldigt avancerad varmkondensationsteknik och detta har skapat möjligheter för effektiv avfuktning på platser man helt enkelt kan avfukta med traditionella avfuktare. Det som är extra speciellt med denna teknik är att den är lika effektiv i låga och höga temperaturer. Traditionella avfuktare, främst kondensavfuktare, har fått lägre verkningsgrad ju lägre temperaturerna blir. Med tekniken i Airwatergreen Flex Integrate behöver du inte oroa dig över rådande temperatursituation i fastigheten. Även i minusgrader fungerar denna teknik, till så kallt som -20°C.

Ställ in önskad fuktighetsnivå

Med Airwatergreen Flex Integrate ställer du enkelt in din önskade fuktighetsnivå och maskinen anpassar sig efter det, helt automatiskt. Givetvis kan du övervaka fuktighetsnivåerna som tidigare nämnt via det befintliga övervakningssystemet. Du ställer in den relativa fuktigheten (RH = Relative Humidity) som du vill ha, och så löser denna maskin resten.

Funktioner

Temp Guard

Temp Guard ingår i produkterna Flex Cloud & Integrate. Temp Guard är en funktion vars syfte är att hålla utrymmet som avfuktas frostfritt. Detta åstadkoms genom ett smart värmeelement. Detta element sätter igång automatiskt om en viss temperatur nås. Detta är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att skapa det optimala klimatet i en fastighet.

Daggpunktsstyrning

Enheten kan styras av en unik daggpunktssensor som följer ett index (LIM) för att undvika farlig mögelbildning. Dessutom så kan man undvika korrosion/rost på kalla rör med hjälp av daggpunktsstyrningen, något som kan innebära stora kostnader över tid.

Installation

Installationen av en Airwatergreen Flex Integrate är enkel. Den installeras med ett jordad uttag på 230V. Vattnet forslas bort genom avrinning i avlopp, ett uppsamlingskärl eller golvbrunn.

 

Teknisk info

VarumärkeAirwatergreen
ModellFlex Integrate
TypAvfuktare
Arbetsområde (°C)-20°C till +50°C
Arbetsområde relativ luftfuktighet (RH)10% till 100%
Anslutning230V 1-50Hz 10A
Medeleffekt400W
Peak-effekt2,0kW
KapslingIP63
Luftflöde400m3 /h
Dimensioner BxHxL340x650x1060 mm
Vikt20kg
Ljud65 dB
Filter standardG4

 

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Airwatergreen Flex Integrate avfuktare”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale