Produkter > > Airwatergreen Flex Cloud avfuktare

Airwatergreen Flex Cloud avfuktare

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

Airwatergreen Flex är en avfuktare som är byggd för många olika situationer. Den klarar att effektivt avfukta ytor inom temperaturspannet -20 till 50*. Dessutom avfuktar den ytor med relativ luftfuktighet mellan 10% och 100%. Det innebär att Airwatergreen Flex i praktiken fungerar i alla sorters miljöer, vilket gör det till en väldigt unik avfuktare.

Installationen av Flex kunde inte vara enklare. Allt du behöver är tillgång till ett eluttag och ett sätt att ta hand om vattnet som produceras. Du kan även enkelt montera Flex på en vägg om så önskas. Flex kräver inte någon speciell ventilation eller ventilationsrör.

Smarta funktioner

Flex har flera smarta funktioner. En av dom är Daggpunktssensorn som följer ett index för att undvika mögelbildning (det kallas LIM). Sensorn tillsammans med daggpunktsstyrningen ser till att undvika korrasion på kalla rör.

Vill man inte använda Daggpunktssensorn så kan man enkelt bestämma själv vilken relativ fuktighet som man vill ha i rummet. När nivåerna stämmer överens med det du har ställt in så tar avfuktaren en paus, men fortsätter att mäta temperatur och fuktnivåerna ändras dom så startar den igen.

Temp Guard

Flex Smart, Cloud och Integrate har alla funktionen Temp Guard. Det är en smart funktion för att hålla utrymmet frostfritt. Temp Guard fungerar som ett element som sätter igång när temperaturen du ställer in passeras. Det innebär att du själv kan välja när du vill börja höja temperaturen i rummet.
På så sätt kan Flex skapa optimala förhållanden för känsliga och utsatta ytor.

Spara energi

Tekniken i Flex kallas varmkondensering och är en patenterad teknik. Det är en väldigt energisnål avfuktningsteknik. Dessutom så klarar Flex av låga temperaturer, och med dess inbyggda Temp Guard så kan den kontrollera klimatet i rummet väldigt bra. Det innebär att du i många fall kan använda Flex istället för att ha uppvärmning i ett rum, utan att förstöra objekten i rummet.

WiFi-styrning

I Flex-serien har alla modeller WiFi utom Flex Smart. Det innebär att du har full kontroll över din avfuktare vart du än befinner dig.

 

Teknisk info

ModellAirwatergreen Flex Cloud
FärgVit
Arbetsområde-20 till +50C
ArbetsområdeRelativ fuktighet (RH)10% till 100%
Anslutning230W 1-50Hz 10A
Medeleffekt400W
Peak-effekt2,0kW
KapslingIP63
Luftflöde400m3/h
Bredd340mm
Höjd650mm
Längd1060mm
Vikt20kg
Garanti2 år
Ljud65dB

Produktblad

 

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Airwatergreen Flex Cloud avfuktare”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale