Produkter > > Mitsubishi SW120 Split + Hydrobox

Mitsubishi SW120 Split + Hydrobox

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

Kompakt system – Trots den lilla och kompakta designen på 80 centimeters höjd, innehåller hydroboxen filter, expansionskärl, pump, styrning och en flödesvakt.

Energibesparande System – Den inverterstyrda kompressorn jobbar kontinuerligt, samtidigt som den anpassar sin hastighet efter ditt hem och dess behov av värme eller kyla. Allt detta leder till att Mitsubishi Electric SW120 Split + Hydrobox ger en högre besparing, mindre slitage på pumpen, lägre ljudnivå och en mindre påverkan av miljön.

Zubadanteknologin i utomhusdelen – Den nya Ecodan Next Generation har blivit mer effektiv. Detta innebär att SW120 Split + Hydrobox, med hjälp av Zubadan-tekniken har en garanterad värmedrift till -28 grader.

Hur fungerar då Ecodan? Ecodan fungerar på det viset att värmepumpen hämtar energi från utomhusluften och sedan transfereras den energin till Ecodan Hydroboxen för att sedan värma upp vatten till golvvärme, varmvatten och radiatorer.

Anslutningen av din Hydrobox – Med Mitsubishi Electric SW120 Split + Hydrobox, kan du välja mellan att koppla på mot en befintlig varmvattenberedare eller mot en som är dimensionerad till att passa fastigheten. När hydroboxen och varmvattenberedaren är anslutna till varandra får du alla fördelar med Ecodan, till exempel lägre energiförbrukning, en mindre miljöpåverkan och mindre kostnader.

Två separata värmezoner – Med hjälp av Mitsubishis två zons-kit, PAC-TZ01-E, utökar du möjligheterna för en bättre kontroll av rumstemperaturen då du kan dela upp huset i två separata värmezoner. Detta menas då att du kan styra zon för zon, olika våningsplan eller två olika värmesystem som behöver två helt olika framledningstemperaturer som golvvärme och radiatorer.

Fjärrstyr din luft-vattenvärmepump – Precis som de andra luft-vattensystemen från Mitsubishi kan Mitsubishi SW120 Split + Hydrobox styras genom Mitsubishis egna app, MEL Cloud, enkelt via en app i din telefon eller surfplatta vart du än befinner dig.

5 års garanti – Då Ecodan är utvecklat för att kunna möta framtidens krav på varmvatten och uppvärmning samt att denna Ecodan Next Generation sparar energi, pengar och är mer skonsam mot miljön. Får du, för din säkerhet, efter att din Mitsubishi SW120 Split + Hydrobox har blivit installerad av en certifierad installatör som vi har anlitat en 5 årig garanti från oss.

Ny vattenoptimerad värmeteknik – Mitsubishi SW120 Split + Hydrobox har en optimerad teknik för framställande av varmvatten utrustad och tack vare denna, får den en ökad volym av varmvatten men en effektivare uppvärmning av vattnet.

Lätt anpassningsbar när du inte är hemma – När du ska resa bort från huset i ett par dagar, eller nån vecka, trycker du bara på symbolen med en resväska. Då kommer inställningarna på din SW120 Split + Hydrobox att anpassas för att ge en maximal energibesparing.

Teknisk info

INOMHUSDEL
Beteckning inomhusdelEHSC-YM9C
Vikt tomkg49
Vikt fullkg56
Max framledningstemp.oC60
Min framledningstemp.oC25
ElpatronkW3+6
Avsäkring / ElpatronA3×16
SpänningV3×400
Max driftströmA13
Placering min/maxtempoC0-35
Min/max börvärde10-30
MåttBxHxD (mm)530x800x360
UTOMHUSDEL
Beteckning utomhusdelPUHZ-SW120YHA
VärmeeffektkW5.7-17.3*
COP4.10**
Värmeeffekt vid -15CkW***9.55
Viktkg130
LjudnivådB54
MåttBxHxD (mm)950x1338x330

*Effektintervall vid vattenframledning 35°C/utetemp +7°C, 5°C delta t.

***Framledningstemperatur 35°C.

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Mitsubishi SW120 Split + Hydrobox”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale