Vi använder cookies på e-klok.se för att göra din upplevelse bättre på vår hemsida. Ge oss tillåtelse att använda cookies genom att välja Jag samtycker eller om du önskar mer information välj alternativet Jag vill ha mer informationVarukorg

träffar.

No hits.

Värmepump Örebro

I Örebro län har vi installatörer som utgår från Askersund.

Vill du installera en värmepump i Örebro län?

Då kan vi hjälpa dig med allt från valet av värmepump till en fullständig installation. Vi samarbetar med certifierade installatörer och kan hjälpa dig vart du än bor i länet.

Vi erbjuder hela 5 års helhetsgaranti på både material och installation när du beställer installation samtidigt som du beställer din värmepump i Örebro. Garantin gäller förutsatt att en certifierad tekniker servar din värmepump inom tre år från det att du installerat den. Vill du enbart beställa värmepumpen erbjuder vi två års materialgaranti.

Våra installatörer av värmepumpar i Örebro län utgår från resande bolag som har sitt huvudkontor i Vallentuna, de jobbar över hela länet. 

Bor du i Örebro och behöver serva din värmepump? Det ordnar vi också. När det är dags för service, ring oss på 0171-66 30 20, mejla till orebro@e-klok.se eller beställ direkt i vår webbshop.

Vill du ha hjälp med en installation av en luftvärmepump i Örebro?

Kontakta oss på 0171-66 30 20, mejla till orebro@e-klok.se eller beställ direkt i vår webbshop

Meny