Vi använder cookies på e-klok.se för att göra din upplevelse bättre på vår hemsida. Ge oss tillåtelse att använda cookies genom att välja Jag samtycker eller om du önskar mer information välj alternativet Jag vill ha mer informationVarukorg

träffar.

No hits.

Värmepump Kalmar

I Kalmar län har vi installatörer som utgår från Västervik och Emmaboda.

Vill du installera en luftvärmepump i Kalmar län?

Vi kan då hjälpa dig med både val av rätt värmepump och fullständig installation. Vi samarbetar med certifierade installatörer och kan hjälpa över hela länet.

Vi erbjuder hela 5 års helhetsgaranti på både material och installation när du beställer installation samtidigt som du beställer din luftvärmepump i Kalmar. Garantin gäller under förutsättningen att en certifierad tekniker servar din värmepump inom tre år från datumet då värmepumpen installerades. Beställer du bara en luftvärmepumpen erbjuder vi två års materialgaranti, då måste en annan certifierad installatör installerar. 

Våra installatörer av värmepumpar i Kalmar län utgår från Västervik och och Emmaboda, de jobbar i hela länet som består av östra delen av Småland och hela Öland. 

Service av luftvärmepumpar i Kalmar län erbjuder vi också. Behöver du en service av din värmepump, ring oss på 0171-66 30 20, mejla till kalmar@e-klok.se eller beställ direkt i vår webbshop.

Vill du ha hjälp med en installation av en luftvärmepump i Kalmar?

Kontakta oss på 0171-66 30 20, mejla till kalmar@e-klok.se eller beställ direkt i vår webbshop

Meny