STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

Trygg e-handelCO2 neutral website

Varukorg

träffar.

No hits.

Toshiba luftvärmepumpar

Japanska Toshiba har över 40 års erfarenhet inom elektronik och är en av de världsledande aktörer inom värmepumpsteknik.

Läs mer

Om luftvärmepumpar från Toshiba

Toshibas mål är att leverera produkter av högsta kvalitet och med ny innovation för att deras värmepumpar ska stödja miljön samtidigt som de levererar trygghet och pålitlighet till deras kunder. Alla Toshibas system är designade med fokus på energieffektivitet, pålitlighet, utseende och smidiga installationer.

Toshiba luft-luftvärmepumpar hjälper till att sätta standarden för energieffektivitet och komfort. Toshiba fortsätter att utveckla marknadsledande produkter som passar bra för både hem och företag.

Daiseikai 8 - serien

Värmepumpen Daisekai 8 är Toshibas kraftigaste värmepump och har en hög värmeeffekt vid låga utomhustemperaturer. Vid -7 ° C ger Arctic 35 hela 5400 W och vid -15 ° C ger den 4400 W. Daisekai 8 klarar drift ner till -25 ° C. Luftvärmepumpen Toshiba Daiseikai 8 är speciellt konstruerad för hög värme och optimala besparingar i kallt klimat. Detta är Toshibas mest energieffektiva luftvärmepump. Arctic 25 har den högsta energiklass A+++ både i värme- och kyldrift!

Så fungerar luftvärmepumpen från Toshiba

Luftvärmepumpen består av en utomhusdel och en inomhusdel. Utomhusdelen tar värme ur luften och överför den till inomhusdelen som sedan avger värmen direkt till inomhusluften med hjälp av en fläkt.

En luftvärmepump kan vanligtvis spara mellan 30 till 50 procent av husets värmebehov per år, men sjunker utomhustemperaturen minskar pumpens förmåga att spara på energin. Denna typ av värmepump är ett komplement till andra uppvärmningssystem, exempelvis direktverkande elvärme.

För att besparingen ska bli så hög som möjligt är det viktigt att placeringen av inomhusdelen, som sprider värmen, blir rätt. Husets planlösning bör vara öppen och luftkonditioneringen bör vara god för att spridningen av värmen ska bli så effektiv som möjligt.

På sommaren kan luftvärmepumpen även användas för skön luftkonditionering och avfuktning, men då ger den naturligtvis ingen energibesparing.  

Fördelar med en luft-luftvärmepump från Toshiba 

En luftvärmepump hjälper dig att sänka din elräkning och minska din energiförbrukning, är miljövänlig eftersom den bidrar till att minska koldioxidutsläppen.

Andra fördelar med en luftvärmepump:

  • Behagligare inomhusklimat
  • Miljövänlig, eftersom den omvandlar energin i uteluften
  • Kan användas för att få kyla på sommaren
  • Optimal energibesparing, lång livslängd och låg ljudnivå
  • Passar bäst för hus med direktverkande el
  • Är enkel att installera

Investera i en värmepump från Toshiba som spar energi, pengar och miljö

Att Investera i en värmepump är relativt billigt, du behöver varken behöver gräva eller borra i berg eller mark. Detta håller kostnaderna för installationen nere. Investeringen återbetalar sig snabbt då verkningsgraden hos Toshiba värmepumpar är hög.

Ett annat skäl till att välja en luftvärmepump är att den är miljövänlig. Eftersom den använder utomhusluften, en av naturens helt kostnadsfria gåvor, för att värma upp bostad. Till och med vid temperaturer under 0 °C finns det värme i den omgivande luften.

Toshiba designad för vårt nordiska klimat

Toshiba är ledande inom utvecklingen av energieffektiva luftvärmepumpar. Med egentillverkade aggregaten som är anpassade till respektive marknad. Det innebär att alla Toshiba värmepumpar i Norden är anpassade för just vårt nordiska klimat.

Styr din Toshiba luftvärmepump via mobilen

Genom att styra din luftvärmepump via din mobil, kan du ha kontroll på värmeregleringen i huset oberoende vart du just nu befinner dig. SMS- och App-styrning ger dig en tvåvägskommunikation mellan din luftvärmepump och din mobiltelefon. Du kan höja och sänka temperaturen samt fläkthastigheter. Få statusmeddelanden om både temperaturfall och strömavbrott.

Meny