träffar.

No hits.

Vi levererar inom hela Europa! /

We deliver all over Europe!

LG luftvärmepumpar

Värmepumpsguide | e-klok.se

Läs mer

Om luftvärmepumpar från LG

LG har ett brett sortiment av luftvärmepumpar designade med både stilfullhet och funktionalitet, produkter för alla behov och miljöer. Spara både på miljön och elräkningen genom att välja LG:s klimatsmarta värmepumpar. Med luftkonditionering hemma får du den optimala temperaturen inomhus, året runt. Byggd för Nordiskt klimat - extra isolerad utedel för problemfri drift i Norden. LG erbjuder en mängd olika värmepumpsmodeller utmärkta för ditt hem, designade med både stilfullhet och funktionalitet. Spara både på miljön och elräkningen genom att välja LG:s klimatsmarta produkter som är byggda för det nordiska klimatet. Luftvärmepumpen bäst i test LG Nordic Prrestige 9.

LG Nordic Prestige

LG Nordic Prestige är utöver sin eleganta design en oslagbar och fullständigt komplett luftvärmepump. LG:s inverterteknik ger kraftfull men tyst drift och minskar samtidigt energiförbrukningen med hela 50 %. LG Nordic Prestige 9 med det bästa samlade betyget som en luftvärmepump någonsin fått.

LG Nordic Artcool Mirror

Uppfriskande effektiv luft-luftvärmepump med kromdetaljer och frontpanel av härdat glas. Artcool är en av marknadens tystaste värmepumpar som är lika bra att leverera värme som kyla. Med snygg design och ett innehåll av mycket avancerad teknik kan den ge en hög energibesparing.

LG Nordic Libero Plus

LG Nordic Libero Plus är en stilren luftvärmepump med hög prestanda som ger hög besparing. Libero har en av marknadens lägsta ljudnivåer och automatisk rengöring av inomhusdelen.

Fördelar med en luft-luftvärmepump från LG

En luftvärmepump från LG hjälper dig att minska din energiförbrukning och sänka din elräkning. Värmepumpen är miljövänlig eftersom den bidrar till att minska koldioxidutsläppen.

Fler fördelar med en luftvärmepump:

  • Optimal energibesparing, lång livslängd och låg ljudnivå.
  • Behagligare inomhusklimat.
  • Miljövänlig, eftersom den omvandlar energin i uteluften.
  • Kan användas för att få kyla på sommaren.
  • Passar bäst för hus med direktverkande el.
  • Är enkel att installera.

Hälsosam och ren inomhusluft med en värmepump från LG

En luftvärmepump från LG är perfekt för den lite mindre ytan, luften blir både hälsosam och tempererad efter dina önskemål. Få renare luft med värmepumpar från LG. Odör, bakterier och mikroskopiskt damm minskar när det passerar filtret på en Singel Split luftvärmepump. Samtidigt bryts allergener och virus ner av de enzymer som finns i allergifiltret.

En luftvärmepump från LG arbetar i det tysta

Med rekordlåg ljudnivå tillhör LG:s värmepumpar de tystaste på marknaden. Att köpa en luftvärmepump med en låg ljudnivån på inomhusdel är direkt avgörande för din upplevelse. 

LG - Tyst luftvärmepump

Lägre driftskostnad med värmepumpar från LG

Maximal effekt till minimal förbrukning, det sänker dina energikostnader. Att en värmepump har en hög luftomsättning betyder att den kommer kunna värma upp mer luft på kortare tid, vilket i sin tur leder till en ökad besparing för dig. Sänk din elräkning med en värmepump från LG. Dessa system med en enhet placerad på utsidan av byggnaden och en luftvärmepump på insidan. Hälsosam och perfekt luft till huset eller sommarstugan.

LG:s värmepumpar är byggda för vårt nordiska klimatet

Med det menas att de är byggda för norden från grunden och inte bara anpassade från europeiska modeller. Att en produkt är byggd för norden innebär en extra isolerad utedel, med avfrostning och en massa andra funktioner som gör dem perfekta för vårt nordiska klimat. Varje ny modell är också testad i norden i minst ett år innan de lanseras på marknaden. LG:s nordiska värmepumpar utvecklas genom ett tätt samarbete mellan deras nordiska team och LG:s utvecklings-team i Korea. Detta resulterar i produkter som väl klarar av den hårda nordiska vintern och ett kallt och fuktigt klimat med temperaturer på ner till -25 grader.

Investera i en värmepump från LG och spar pengar, energi och på miljön

Att Investera i en värmepump är relativt billigt, du behöver varken behöver gräva eller borra i berg eller mark. Detta håller kostnaderna för installationen. Investeringen återbetalar sig snabbt då verkningsgraden hos LG värmepumpar är hög. Ett annat skäl till att välja en luftvärmepump är att den är miljövänlig. Eftersom den använder utomhusluften, en av naturens helt kostnadsfria gåvor, för att värma upp bostad. Till och med vid temperaturer under 0 °C finns det värme i den omgivande luften.

SCOP är en faktor som visar hur mycket en värmepump kan spara under ett år, detta kallas för årsvärmefaktor. Ju högre energiklass och SCOP, desto högre besparing. Bra både för dig och miljön.

Rekommenderad luftspalt för din LG värmepump

Innan du köper din luftvärmepump är det viktigt att du mäter ytan där luftvärmepumpens innedel ska sitta. Vi rekommenderar att avståndet mellan innedelen och taket ska vara minst 6-10 cm. 

Styr din LG luftvärmepump via mobilen

Genom att styra din luftvärmepump via din mobil, kan du ha kontroll på värmeregleringen i huset oberoende vart du just nu befinner dig. SMS- och App-styrning ger dig en tvåvägskommunikation mellan din luftvärmepump och din mobiltelefon. Du kan höja och sänka temperaturen samt fläkthastigheter. Få statusmeddelanden om både temperaturfall och strömavbrott. 

Meny