Vi använder cookies på e-klok.se för att göra din upplevelse bättre på vår hemsida. Ge oss tillåtelse att använda cookies genom att välja Jag samtycker eller om du önskar mer information välj alternativet Jag vill ha mer informationVarukorg

träffar.

No hits.

Invest Living

Invest Living Scandinavia har ett brett sortiment med luftvärmepumpar för båda stora och små hus.

 

Läs mer

Om luftvärmepumpar från Invest Living

Invest Living har ett varierat sortiment av värmepumpar som passar hus av både stor och liten storlek. Den nya MSA-serien har energiklass A+ och är utrustat med den miljövänligare gasen R32. Samtliga värmepumpar från Invest Living har utvecklats speciellt för vårt nordiska klimat vilket innebär att de redan från start är dimensionerade för Skandinaviskt bruk. De nordiska värmepumparna är utvecklade i nära samarbete med det svenska teamet och utvecklingssektionen i Asien för att få fram de optimala produkterna som tål både den strängaste vintern såväl som fuktiga och kyliga klimat.

Garantier

Under förutsättning att installation, dokumentation, service och registrering har skett korrekt och av certifierad utförare så lämnar Invest Living hela 3 års funktionsgaranti och 5 års kompressorgaranti.

Företaget Invest Living Scandinavia

Invest Living Scandinavia erbjuder klimatsmarta och prisvärda energiprodukter. De har medvetet inriktat sig på plånboksvänliga men högkvalitativa produkter för uppvärmningslösningar i hemmet. Företaget är svenskt och har huvudkontor samt kundsupport i Oskarshamn med försäljning i hela Norden.

Invest Living logo

 

 

 

Meny