STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

Trygg e-handelCO2 neutral website

Varukorg

träffar.

No hits.

Hitachi luftvärmepumpar

Energieffektiva värmepumpslösningar från Hitachi!

Läs mer

Om luftvärmepumpar från Hitachi

Livslängd och kvalitet

Livet börjar hemma, därför erbjuder Hitachi ett brett utbud av marknadens bästa värmepumpsmodeller för ert välbefinnande. Den senaste generationen imponerar på många sätt. Hitachi erbjuder elegant design, suverän komfort, ren inomhusluft och en av de högsta verkningsgraderna på marknaden. Letar du efter ett sätt att reducera dina kostnader för uppvärmning? KCC erbjuder ett exklusivt urval av Hitachi luftvärmepumpar kända för sin kombination av effektivitet och stilren design.

I över 40 år har Hitachi utvecklat modeller som erbjuder komfort och livskvalitet. Detta kombinerat med elegant design och material av högsta kvalitet borgar för lång livslängd.

Hälsa

Hitachi luft-luft värmepumpar renar pålitligt luften från skadliga partiklar av alla slag. För att göra detta används de bästa materialen, som tex rostfritt stål.

Kostnadsbesparingar

Förutom hälsoaspekterna av klimatsystem kan de även hjälpa till att skydda din plånbok - aggregaten håller absolut världsklass när det gäller besparing av uppvärmningskostnaderna!

5 års garanti

Du kan lugnt välja en värmepump som levereras från Ahlsell. De erbjuder fem års garanti på samtliga luft-luft värmepumpar som vi levererar. Under förutsättning att den installeras av en certifierad installatör.

Luft-luftvärmepump – en snabbinstallerad succé

Lönsamt på några år Enligt Energimyndighetens undersökning om luftluftvärmepumpar svarade drygt 90 procent av husägarna att de var i stort sett nöjda, och skulle kunna rekommendera vänner eller grannar att göra samma investering. Kungliga Vetenskapsakademien menar att eldrivna värmepumpar om 40 år ska kunna stå för 25 procent av landets totala värmebehov. Produktens snabba utveckling beskrivs som en tyst revolution och spelar en betydande roll i hur Sverige kan bli fossilfritt till år 2050*

Så fungerar en luft-luftvärmepump

En värmepump fungerar efter samma princip som ett kylskåp. Värme tas inifrån skåpet och avges på baksidan. Värmepumpen tar värmen från luften och avger den till huset. För varje kilowatttimme (kWh) el som behövs för att driva värmepumpen får man ut flera gånger mer energi. Det i sin tur ger avsevärt lägre uppvärmningskostnader.

Det är inte konstigt att luft-luftvärmepumpar blivit en succé. De är lätta att få installerade, kräver inga ingrepp på tomten och är rimligt prissatta. Husets klimatpåverkan minskas och energibesparingen börjar från dag ett. Hur stor den blir beror på flera faktorer som planlösningen, var i landet du bor och husets energibehov. Det är viktigt att värmepumpen klarar väderförhållandena där du bor och kommer från etablerade distributörer.

Placeringstips

  • Inomhusdelen placeras i ett öppet utrymme
  • Undvik placering i kök eller sovrum
  • Inomhusdelen placeras högt upp på väggen
  • Utomhusdelen placeras nära inomhusdelen
  • Utomhusdelen placeras minst 40 cm ovanfö

Meny