STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

Trygg e-handelCO2 neutral website

Varukorg

träffar.

No hits.

Fujitsu luftvärmepumpar

Värmepumpar som trivs i vårt nordiska klimat.

Vid köp av valfri luft/luftvärmepump från Fujitsu med installation skickar vi med ett skärmtak till ett värde av 899 kronor! Erbjudandet gället under januari.

 

Läs mer

Om luftvärmepumpar från Fujitsu Generals

Fujitsu startade 1936 i Japan. 1977 startade tillverkningen av luftkonditioneringsapparater för exportmarknaderna. Fujitsu Generals i Europa har sitt huvudkontor i Düsseldorf som ett europeisk dotterbolag till det japanska moderbolaget FUJITSU GENERAL Ltd, GmbH. De ansvarar för värmepumpar i hela centrala, norra och östra Europa.  

Fujitsu har utvecklat en helt ny serie värmepumpar för den nordiska marknaden. Värmepumparna är speciellt konstruerade för vårt klimat och inte bara anpassade för det. Det är luftvärmepumpar som är gjorda för att klara extrem vinter. Luftvärmepumpar från Fujitsu har en kompakt design som passar både för huset och för sommarstugan, även utmärkt som utbytespump.

Fujitsu Slim Nordic 

Slim Nordic Inverter LMCBN är ett mycket nätt design och tyst aggregat som ger en stabil temperatur, den optimerade fläkte i inomhusdelen ger en ännu effektivare spridning av värmen eller kylan. 

Fujitsu 18 LF

Sveriges starkaste luftvärmepump har blivit ännu bättre! Fujitsu Nocria, som bokstavligen blåste konkurrenterna av banan, har äntligen fått en värdig ersättare. Nya luftvärmepumpen Fujitsu 18 LF har ett lika kraftfullt luftflöde som sin företrädare, värmekapacitet på hela 9,1 kW.

Fujitsu Design Nordic

Fujitsus luftvärmepump LTCN har en prisbelönt design som gör den till mer än bara en värmepump. Men den är inte bara elegant och lättplacerad, den är effektiv också.

Fujitsu Nocria

Fujitsus Nocria är ett riktigt kraftpaket till värmepump. Den unika fläktmotorn och automatiska filterrengöringen ger Nocria högre effekt och verkningsgrad på hela 9,1 kW.

Så fungerar luftvärmepumpen från Fujitsu

Värmepumpar är för fortfarande det renaste och miljövänligaste uppvärmningssystemen, eftersom en luftvärmepumpen använder värmeenergi som finns i utomhusluften, det är ekonomisk, hållbart och effektiv värmeproduktion. Fujitsu erbjuder både design och prestanda för att ge ett behaglig inomhusmiljö och samtidigt är miljövänlig. Fujitsu erbjuder ett brett sortiment av produkter från stora till normalstora hus. Luftvärmepumparna gör ditt hus mer bekvämt och vi erbjuder olika väggmonterade luftvärmepumpar som förbättrar luftreningsfunktionen. Naturligtvis har dessa modeller mycket effektiv drift som sparar el.  

Fördelar med en luft-luftvärmepump från Fujitsu

En luftvärmepump hjälper dig att minska din energiförbrukning och sänka din elräkning.

Fördelar med en luftvärmepump:

  • Behagligare inomhusklimat
  • Optimal energibesparing, lång livslängd och låg ljudnivå
  • Är enkel att installera
  • Miljövänlig, eftersom den omvandlar energin i uteluften
  • Kan användas för att få kyla på sommaren
  • Passar bäst för hus med direktverkande el

Investera i en värmepump från Fujitsu spar energi, pengar och miljö

Att köpa i en värmepump är relativt billigt investering, det är en enkel installation och du behöver varken behöver gräva eller borra i berg eller mark. Detta håller kostnaderna. Investeringen återbetalar sig snabbt då verkningsgraden hos Fujitsus värmepumpar är hög.

Ett bra skäl till att välja en luftvärmepump är att de är miljövänliga. Eftersom de använder utomhusluften för att värma upp bostaden. Till och med vid temperaturer under 0 °C finns det värme i den omgivande luften.

Rekommenderad luftspalt för din Fujitsu värmepump

Innan du köper din luftvärmepump är det viktigt att du mäter ytan där luftvärmepumpens innedel ska sitta. Vi rekommenderar att avståndet mellan innedelen och taket ska vara minst 6-10 cm. 

Styr din Fujitsu luftvärmepump via mobilen

Genom att styra din luftvärmepump via din mobil, kan du ha kontroll på värmeregleringen i huset oberoende vart du just nu befinner dig. SMS- och App-styrning ger dig en tvåvägskommunikation mellan din luftvärmepump och din mobiltelefon. Du kan höja och sänka temperaturen samt fläkthastigheter. Få statusmeddelanden om både temperaturfall och strömavbrott. 

Meny