träffar.

No hits.

Vi levererar inom hela Europa! /

We deliver all over Europe!

Prisjakt

Har du frågor?

Ring oss:0171-66 30 20 Mejla oss: info@e-klok.se Vanliga frågor

Rengöringsspray, flaska 500 ml

Visste du att din luftvärmepump förlorar ca 20% av sin effektivitet vid eftersatt underhåll? Pumprent hjälper dig att maximera besparingen och förlänga livslängden på din luftvärmepump. Enkel att använda och ingen eftersköljning krävs!

Finns i lager
  PUMPRENT
329,00 kr
Delbetala 28 kr i 12 mån  Klarna

Rengöring nödvändig

Luftvärmepumpen fungerar som bäst när den är helt ren. Efter en tids användande samlas damm, smuts och fett på värmepumpens kondensorer.

För full effekt

En smutsig luftvärmepump minskar effektiviteten med upp till 20% årligen. Det beror på att den tvingas jobba hårdare för att uppnå samma effekt som en helt ren pump. Det leder även till högre ljudvolym samt att de önskade besparingarna uteblir.

Ökad livslängd och bättre miljö

Om du underhåller din luftvärmepump med jämna mellanrum ökar livslängden på din investering. Dessutom förbättras din inomhusmiljö då rengöringen förhindrar tillväxt av bakterier, svamp och alger.

För rengöring av din luftvärmepump tipsar vi om Pump Rent som är enkel att använda och ingen eftersköljning krävs! Pump Rent hjälper dig att maximera besparingen och förlänga livslängden på din luftvärmepump. 

Så här enkelt rengör du innerdelen på din luftvärmepump

  1. Koppla från strömmen
  2. Öppna locket på din värmepump
  3. Plocka ur luftfilter
  4. Spraya på luftvärmepumpens lameller/kondensorer
  5. Låt verka ett par minuter
  6. Klart!

Ditt betyg
Läs mer

Våra kunder älskar oss!

Logotyper
Dela Skriv ut

Meny