Produkter > > Mitsubishi Electric FH35 VEHZ luftvärmepump

Mitsubishi Electric FH35 VEHZ luftvärmepump

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

Auktoriserade Mitsubishi Electric återförsäljare!

 Auktoriserade Mitsubishi Electric återförsäljareVi är auktoriserade Mitsubishi Electric återförsäljare vilket innebär en extra trygghet för dig som kund! Tillexempel får du 5 års totalgaranti (installationen ska köpas av e-klok.se och en service ska utföras inom tre år). Återförsäljare >>

 

Mitsubishi Electric FH35 - Vinterns tungviktsmöte - Luftvärmepumpen som tar fighten mot kylan
Vinterns tungviktsmöte – Den nya luftvärmepumpen som tar fighten mot kylan

 

Under 2016 blev luftvärmepumpen utsedd till ”Bra val” av Folksam – läs mer här.

 

 

Testvinnare Mitsubishi Luftvärmepumpen FH35 fick ett imponerande testresultat, den hade störst energibesparing i sin klass som var hus med ett större värmebehov, testade av Energimyndigheten. Den ger inte bara 5,3 kW värme vid temperaturen -7°C, det är också den högsta som någonsin uppmätts av Energimyndigheten, som har testat 42 värmepumpar. Dessutom kan den generera 4,3 kilowatt värme vid -15 grader Celsius, vilket säkerställer en stabil och bra värme i kalla klimat.

Byggd för våra nordiska förhållanden – Direkt från fabrik och tillverkad för vårt kalla klimat. Allt från isolering av rör till kretskort i Mitsubishi FH35 är tillverkat enligt våra krav.

Underhållsvärme – Du kan ställa in Mitsubishi FH35 på plus 10 grader Celsius när du under en längre tid inte befinner dig i huset eller behöver extra värme i din sommarstuga.

Hyper Heating – Den moderna Hyper Heating-tekniken betyder att Mitsubishi FH35 kommer att fortsätta ge lika stor mängd värme även fast utomhustemperaturen sjunker ned till så lågt som minus 15 grader Celsius. Vidare garanteras värmedrift ner till minus 25 grader Celsius.

Mitsubishi Hyper Heating

Med Hyper Heating – Utan Hyper Heating 

Renare luft – FH35 är försedd med ett Plasma Quad-filteret som tar bort hela 94-99 procent av alla oönskade och luftburna partiklar. Filtret som är plasmabaserat neutraliserar både allergener, bakterier och viruspartiklar samtidigt som det minskar damm i luften.

COP-värde 5,0 – När man tillför Mitsubishi FH35 en kilowatt el ger den fem kilowatt värme vid 7 grader Celsius. Dessutom kan den generera 4,3 kilowatt värme vid minus 15 grader Celsius (SCOP 4,8).

Dubbla luftflöden Hjälper dig att ställa in luftflödet i två riktningar. Perfekt om du vill värma två våningar på samma gång vid installation i till exempel ett trapphus.

Mitsubishi FH35 - Dubbla luftflöden 

Du får en bättre värmespridning med din Mitsubishi FH35 tack vare att den har dubbla luftflöden.

Human Sensor – Det här är ett litet tekniskt underverk som låter dig ha total kontroll över din FH35 och dess funktioner. Den känner av om människor finns i rummet. Temperaturen sänks ned när ingen befinner sig i rummet och höjs upp igen när någon går in. Om temperaturen sänks med två grader minskar energiförbrukningen med 10 procent. Det är en liten justering just för stunden men som sparar en hel del energi i det långa loppet. Du kan också ställa in den så att den känner av vart i rummet du befinner dig och styr sedan luftdraget efter det. Oftast bort ifrån dig, men en varm sommardag är det kanske önskvärt att den får fläkta mot dig istället.

Mitsubishi Human Sensor
Sänk värmekostnaden med Human Sensor.

Veckotimer – Du kan ställa in timern på din FH35 på ett veckoschema som följs automatiskt, det spar både energi och drar ned driftskostnaden. Perfekt för den tid då du inte är hemma, det ger en smart effektiv uppvärmning.

  • Enbart fläktdrift är möjlig på Mitsubishi FH35
  • Mitsubishi FH35 är tilläggsisolerad
  • Mitsubishi FH35 har inbyggd trågvärme
  • Rördimensionen på Mitsubsihi FH35 är: 1/4″-3/8″
  • Mitsubishi FH35 har Double Flap

Modell – Inomhusdel MSZ-FH35VE-E1, utomhusdel MUZ-FH35VEHZ-E1

Norge – Mitsubishi Electric Kirigamine Hara 6,6

Här kan du se den mindre modellen Mitsubishi Electric FH25 VEHZ

Teknisk info

VarumärkeMitsubishi Electric
ModellMitsubishi Electric FH35 VEHZ
InomhusdelMSZ-FH35VE
UtomhusdelMUZ-FH35VEHZ
KöldmediumR410A GWP 1975 *
Värmekapacitet(Max)6600 W
Kylkapacitet(Max)4000 W
VerkningsgradCOP/EER5,0/4,80
EnergiklassVärme/kylaA++/A+++
Mått inomhusdel(HxBxD)305x925x234 mm
Mått utomhusdel(HxBxD)550x800x285 mm
Rördimension1/4″-3/8″
Ljudnivå – inomhus(Min-Max)21-44 dbA
Ljudnivå – utomhus(Max)50 dbA
Värmedrift ner till minst(rek.)-30°C
Kyldrift ner till(Max)-10°C
Hyper Heating-25
Enbart fläktdriftJa
LuftreningssystemJa, plasmafilter
Dubble FlapJa
Inbyggd trågvärmeJa
TilläggsisoleradJa
Luftflödenm2/min4,0-4,7-6,4-9,2-13,2
KompressorTwin Rotary

* Läckage av köldmedel bidrar till klimatförändringar. Köldmedel med lägre potential för global uppvärmning (GWP) bidrar mindre till global uppvärmning (GWP) än andra köldmedel om de läcker ut i atmosfären. Den här enheten har ett flytande köldmedel med potential för global uppvärmning (GWP) på 1973. Det betyder att 1 kg köldmedel som läcker ut i atmosfären påverkar den globala uppvärmningen 1973 gånger mer än 1 kg koldioxid, under en period av 100 år. Försök inte att fixa köldmedelskretsen eller montera isär produkten själv utan be alltid en yrkesperson om hjälp. Strömförbrukning baserad på standardiserade testresultat. Den faktiska strömförbrukningen beror på hur enheten används och var den placeras.

 Produktblad enligt EU-direktiv 

 Broschyr för Kirigamine FH

 Fjärrkontroll till Mitsubishi MSZ- FH

 

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Mitsubishi Electric FH35 VEHZ luftvärmepump”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale