Produkter > > Mitsubishi HERO LN25 Natural White

Mitsubishi HERO LN25 Natural White

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

Auktoriserade Mitsubishi Electric återförsäljare!

 Auktoriserade Mitsubishi Electric återförsäljareVi är auktoriserade Mitsubishi Electric återförsäljare vilket innebär en extra trygghet för dig som kund! Tillexempel får du 5 års totalgaranti (installationen ska köpas av e-klok.se och en service ska utföras inom tre år). Återförsäljare >>

HERO din nya vardagshjälte – Mitsubishi HERO LN25 är luftvärmepumpen som är suverän på värme och kyla. Luft-luftvärmepumpen är här för att ge ditt hem den bästa komforten, den har även egenskaper som I-SEE Sensor, WiFi och Night Mode som gör den till vardagshjälten du behöver.

Mitsubishi HERO LN25

HERO färger – Luftvärmepumpen Mitsubishi HERO finns i fyra olika utföranden. Natural White, Pearl White, Onyx Black och Ruby Red.

Energibesparing – Mitsubishi HERO LN25 har en hög energieffektivitet med otroligt hög energiklass på A+++. Ett SCOP-värde på 5,2 och en effekt (P-design) som är hög dimensionerande på 2,5 kW i kyla och 3,2 kW i värme.

Mitsubishi HERO Energibesparing

P-design/dimensionerande effekt – En viktig egenskap att undersöka inför ditt köp av luftvärmepump. Om den dimensionerad effekt visar ett högt värde betyder det att värmepumpen kan värma upp en stor yta. Mitsubishi HERO LN25 har ett P-designvärde på 2,5 kW i kyla och 3,2 kW i värme.

Mitsubishi HERO använder köldmedium R32 – Mitsubishi HERO använder det effektiva och miljövänliga köldmediet R32.

HERO har en sänkt ljudnivå – Mitsubishi HERO LN25 har en unik funktion som är nattläget, det innebär att ljudnivån på luftvärmepumpens utomhusdel sänks med 3dB. Det gör HERO LN25 till en av marknadens tystaste luftvärmepumpar.

Mitsubishi HERO I-SEE Sensor

Med ett öga för detaljer – Mitsubishi HERO LN25 har med sin funktion I-SEE Sensor ett detaljseende och lämnar inga ytor ouppvärmda. Luftvärmepumpen är så intelligent att den kan känna av var i rummet du är och anpassar sina inställningar efter det. Du kan välja att blåsa luften från eller mot dig, både i värme- eller kyldrift. När ingen befinner sig i rummet, kan Mitsubishi HERO LN25 antingen sänka eller höja temperaturen två grader. Vilket av de beror på driftläget. Denna lilla justering sparar energi.

Mitsubishi HERO LN25

Memorerar ditt rörelsemönster – Mitsubishi HERO LN25 kan läsa av utrymmet och dessutom kan luftvärmepumpen memorera dina rörelser och vanligt inställda temperaturer. Luftvärmepumpen memorerar ditt rörelsemönster och kan anpassa luftflödet efter behov samt kan sprida värme eller kyla där det behövs som mest. Skulle du glömma att stänga av luftvärmepumpen en varm sommardag, då finns funktionen där värmepumpen stänger av sig själv.

Hyper Heating – Även värmepumpen Mitsubishi HERO LN25 har tekniken Hyper Heating, som gör att luftvärmepumpen fortsätter att ge motsvarande nominell effekt när utomhustemperaturen går ner till -15 °C.

Klarar drift ner till – 35 °C – Luftvärmepumpen Mitsubishi HERO LN25 är testad för att säkerställa drift ned till -35 grader. Det säkrar att luftvärmepumpen fortsätter att jobba även då temperaturen sjunker väl under noll grader.

Mitsubishi HERO LN25 dubbla luftriktare

Dubbelt luftflöde – Tack vare sitt dubbla luftflöde kan du enkelt rikta luftströmmen som du vill med fjärrkontrollen. När luftvärmepumpen HERO monteras vid en trappa kan den rikta luftflödet både mot under- och övervåningen samtidigt.

Endast fläktläge – Mitsubishi HERO kan cirkulera den befintliga luften som finns i rummet med hjälp av sitt fläktläge. Luftvärmepumpen hjälper dig att sprida värmen från annan extern värmekälla till exempel en braskamin.

Låsa driftläget – Luftvärmepumpen kan låsas till att enbart göra värme eller kyla.

Underhållsvärme – Mitsubishi HERO LN25 har steglös underhållsvärme från +10 ºC till +31 ºC.

Mitsubishi HERO har inbyggd WiFi – HERO kommer med en redan inbyggd WiFi som lätt kan fjärrstyras med Mitsubishis MELCloud app. Det ge total kontroll över luftvärmepumpen. Enkel att installera, genom att bara välja nätverket och fylla i dess lösenord, så kopplar Mitsubishi HERO automatiskt upp sig till appen MELCloud. Här finns en guide för inkoppling av MELCloud >>

Veckotimer – Här finns möjlighet att ställa in värmepumpen Mitsubishi HERO med hjälp av timerfunktionen, olika driftlägen och temperaturer anpassade efter din vardag med upp till fyra händelser per dag.

Fjärrkontroll HERO

Trådlös kontroll – Fjärrkontrollen som tillhör värmepumpen Mitsubishi HERO finns i fyra olika färger och fjärrkontrollen som följer med har givetvis samma färg som din HERO’s innerdel.

Mitsubishi HERO LN25 Plasma Quadfilter

Renare inomhusluft – Luftvärmepumpen Mitsubishi HERO LN25 renar inomhusluften med hjälp av ett så kallat Plasma Quad-filter som delvis renar luften från oönskade lukter och tar bort damm samt andra partiklar i luften.

Dual Barrier Coating HERO

Damm och smutsavvisande – Alla HERO-värmepumpar har en Dual Barrier Coating applicerat på fläkthjulet och värmeväxlaren som effektivt stöter den bort damm och smuts, vilket ger en kontinuerlig energieffektivitet och bevarar en god prestanda.

Good Design Award Mitsubishi Electrics luftvärmepump HERO har vunnit Good Design Award i Japan. För inspirerande och makalös kvalitet samt att den berikar vardagen.

Smidig installation av Mitsubishi HERO LN25

Teknisk info

VarumärkeMitsubishi Electric
ModellMitsubishi Electric HERO LN25
TypLuft-luftvärmepump
InomhusdelMSZ-LN25VGW
UtomhusdelMUZ-LN25VGHZ
Värme
Dimensionerande effekt3,2 kW
SCOP*A+++/5,2
SCOP för kallt klimatA+/4,0
Värmeeffekt (Nominell)3,2 kW
Effekt vid -15°C3,2 kW
Värmeeffekt (Min-Max)1,0-6,3 kW
Kyla
Dimensionerande effekt2,5 kW
SEERA+++/10,5
Kyleffekt (Nominell)2,5 kW
Kyleffekt (Min-Max)0,8-3,5 kW
Inomhusdel
FärgNatural White
Dimensioner B x H x (I-See sensor) x D)**890×307(+34)x233 mm
Vikt15,5 kg
Luftflöde (Låg-Hög)4,0-5,7-7,1-8,5-14,4 m³/min
Ljudnivå (SPL) (Låg-Hög)19-24-29-36-45 dB(A)
Ljudnivå (PWL)58 dB(A)
Utomhusdel
Dimensioner (BxHxD)800x550x285 mm
Vikt35 kg
Ljudnivå-Värme (SPL)49 dB(A)
Ljudnivå -Kyla (SPL)46 dB(A)
Rek. säkring10 A
Lägsta garanterade drifttemperatur (Värme/Kyla)-35°C/-10°C
Rörstorlek (Vätska/Gas)1/4″-3/8″ tum
Max. rörlängd20 m
Max höjdskillnad12 m
Eldata (V/Fas/Hz)230/1/50
GWP /CO2 EKVIVALENTER
Köldmedium***R32
GWP675
Fyllnadsmängd1,00  / 0,68 kg / CO2
Max. påfyllnadslängd0,26 / 0,18 kg / CO2

* SCOP (Seasonal Coefficcient of Performance), är den genomsnittliga årsverkningsgraden för den klimatzonen.

** Höjd vid drift 307 + 100mm.

*** Den här produkten innehåller köldmediet R32 som har ett GWP-värde på 675 (CO2 =1kg). Om ingrepp i systemet behöver göras gäller de krav som finns i gällande F-gasförordning. GWP-värdet baseras på EU-direktiven 517/2014 från den fjärde utgåvan av IPCC.

 Produktblad enligt EU-direktiv 

 Broschyr för Mitsubishi Electric HERO LN25

 

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Mitsubishi HERO LN25 Natural White”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale