Produkter > > Fujitsu Design Nordic 12 luftvärmepump

Fujitsu Design Nordic 12 luftvärmepump

Har du frågor?

Ring oss:
0171-66 30 20
Mejla oss:
info@e-klok.se
Mer info:
Vanliga frågor

Information

 

Under 2016 blev luftvärmepumpen utsedd till ”Bra val” av Folksam – läs mer här.

 

 

Testvinnare – Fujitsus luftvärmepump LTCN har tilldelats tre mycket prestigefyllda utmärkelser för sin design och funktion. Good Design Award, IF Product Design Award och Red Dot Design Award. Samt att nu har denna Norden-anpassade luftvärmepump också topptestats av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Titta på resultatet från SP

Nordeananpassad – LTCN är speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat och har en mycket hög värmekapacitetända ner till -30°C, samt ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare.

Närvarosensor sparar energi – Den nya funktionen hjälper användaren att spara energi. Innedelen är utrustad med en känslig närvarosensor som reglerar effektbehovet i både kyl- och värmedrift.

Fjärrkontroll med veckotimer – Man kan förprogrammera start- och stoppfunktionen, med två olika temperaturinställningar, upp till 28 gånger under en vecka och upp till fyra gånger under ett dygn. Via fjärrkontrollen kan man även enkelt reducera utomhusdelens ljudnivå med 3 decibel.

Underhållsvärme – En annan energibesparande och smidig funktion är att värmepumpen med ett enkelt knapptryck kan ställas in för +10°C underhållsvärme, en funktion som är användbar i sommarstugan eller uterummet.

Avfrostningsprogram – LTCN har ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier anpassade för den nordiska marknaden.

COP-värde 4,4 – När man tillför värmepumpen 1 kW el så ger den 4,4 kW värme. Dessutom kan den generera nästan 3kW värme vid – 20°C.

Enkel och Elegant – En stilfull, smäcker och elegant med en inredningen och har många finesser och fördelar.

Strömavbrott – Automatisk återstart av luftvärmepumpen vid strömavbrott.

Modell 12LTCN – Inomhusdel ASYG12LT, utomhusdel AOYG12LTCN.

Teknisk info

VarumärkeFujitsu Generals
ModellFujitsu Design Nordic AOYG 12
InomhusdelASYG12LTCB
UtomhusdelAOYG12LTCN
KöldmediumR410A GWP 1975*
Värmekapacitet(Nominell)0,9-6,5 kW (4,0)
Kylkapacitet(Nominell)1,1-4,0 kW (3,5)
VerkningsgradCOP/SCOP4,4/4,12
Mått inomhusdel(HxBxD)282x870x185 mm
Mått utomhusdel(HxBxD)620x790x298 mm
Viktinnerdel9 kg
Viktutedel40 kg
Rördimension1/4″-3/8″
Ljudnivå – inomhus21 dbA
Ljudnivå – utomhus(Max)48 dbA
Värmedrift ner till minst(rek.)-30°C
Antal fläkthastigheter4
Energiklasskyla/värmeA+++/A++
Avfuktning1,8 L

* KOMMENTARER:

• Köldmediumsläckage bidrar till klimatförändringen. Köldmedium med ett lägre GWP-värde (möjligt utsläpp av växthusgaser) bidrar mindre till den globala uppvärmningen än ett köldmedium med ett högre GWP-tal, vid läckage till atmosfären. Denna produkt innehåller en köldmediumvätska med ett GWP-tal på [1975]. Det innebär att om 1 kg av detta köldmedium läcker ut i atmosfären, blir dess påverkan på den globala uppvärmningen [1975] gånger större än för 1 kg CO2, under en period på 100 år. Försök aldrig manipulera köldmediumkretsen eller montera isär produkten på egen hand, utan anlita alltid en behörig tekniker.

• Energiförbrukning ”QCE” kWh per år är baserat på standardtestresultat. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur apparaten används och var den är placerad.

• Energiförbrukning ”QHE” kWh per år är baserat på standardtestresultat. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur apparaten används och var den är placerad.

• Ljudtrycksnivå: mindre än 70 dB(A) enligt IEC 704-1.

 Produktblad enligt EU-direktiv

 Produktblad

 

Energiklass

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Fujitsu Design Nordic 12 luftvärmepump”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Våra kunder älskar oss!

logotypes-grayscale